Sommarvärme

Nu regnar det ju så då kan man ta sig lite tid att blogga..

Vilket underbart väder det var igår och i förmiddags! Det har varit riktig sommarvärme och man har mest gått och haft det bra. Igår köpte vi grill och den invägdes på kvällen. Jisses vad härligt att kunna sitta på altanen och njuta av trevliga temperaturer.

Läste att det skulle bli kallt nu igen i veckan, trist! Men men, så länge det är fint nästa helg igen så gör det inte så mycket. På fredag åker vi nämligen ner till Daniel och Pernilla. På lördagen ska vi med dem på kennelträff i Malmö, najs! På kvällen skulle det bli grillning och det är ju alltid trevligt.

När vi var på Plantagen igår så hittade vi en svinsnygg loungegrupp i konstrotting!! Vi skulle köpt en betydligt mindre grupp men en 2-sitssoffa, två fåtöljer och ett bord men nu insåg vi att den blir alldeles för liten. Så hittade vi en större och som var mycket skönare att sitta i med. Det är typ som en hördsoffa i moduler, och det kommer bli så rackans snyggt på altanen. Kruxet är priset, men det löser sig alltid!

Idag åkte vi in en sväng till stan för jag behövde lite nya toppar och linnen. Som vanligt så var det istället Stoffe som hittade både skjorta och t-shirt. Typiskt! Tror jag ska ta en sväng på stan nån kväll i veckan, alltid trevligt.

Ha de gutt

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dyrast är bäst... Sitter just nu på planet hem ifrån flordia efter två veckors härlig semester... Ha det gott så hörs vi framöver.... Fredrik

2010-05-28 @ 19:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0