My turn to dance the winner´s dance

Det var ju ett tag sedan jag bloggade.. Blir inte så mkt bloggat eftersom det inte händer så mycket spännande, men när det väl gör det så bör man ju tala om det:)

Jag kommer efter det att mitt vikariat gått ut i mitten på december få en tillsvidaretjänst på jobbet!!! Det känns helt sjukt men sååå underbart! Äntligen lite stabilitet och trygghet, det är efterlängtat kan jag lova!

Detta innebär att vi nu kunnat boka en valp, att jag ska skaffa mig en bil och att jag vet vad jag ska göra framöver och slipper gå på a-kassa och vara involverad i aktiviteter via Arbetsförmedlingen.

På tisdag morgon, väldigt tidig morgon, åker jag, chefen och två andra jobbarkompisar upp mot Stockholm. Då är det dags för kundaktiviteter med seminarier, utställningar, middag och dans tillsammans med våra kunder. Det blir två långa, men antagligen väldigt roliga, dagar i Stockholm innan vi åker hemåt igen. Någonting säger mig att vi inte kommer att göra mycket nytta när vi är tillbaka på jobbet på torsdagen. Gud vad roligt det ska bli att träffa de kunder man pratat med så många gånger under året!

God kväll!

RSS 2.0