Valborg

Trevlig Valborg till er alla (trevlig sista april Karin) :P

Här hemma blir det grillparty och rackans vad gott det ska bli. Har bara fått i mej några bett av gårdagens pizzarester så jag känner att jag behöver käka lite...

Have a nice evening

Tack

Vill passa på att tacka för alla gratulationer som kommit på bloggen och via sms. Jag har dessvärre haft megafullt upp idag så har inte hunnit svara. Skulle varit ledig idag men så blev det icke:( Jobbade till kl 19.30 istället. Jävla muppar till folk som drygar sej lvar en kvart efter stängning! Och för att inte tala om dem som går in i butiken 19.05 när de vet att man stänger kl 19! Grrrr!

Imorrn blir det party!

Nu ska jag sova för jag är helt slut!!!
Natti

23 idag

Idag fyller jag år. Hinner inte skriva mer för ska iväg på äventyr!

Taaa daaaa

Jag är faktiskt himla stolt över mej själv nu! Jag har nämligen lyckats bocka av allt jag hade på min att göra-lista idag:) Sååå skönt!

Efter Stoffe kom från jobbet så åkte vi till Jula och köpte grill. Han lyckades i bilen få mej att förstå att vi måste ha en gasolgrill när vi ska grilla på balkong, och jag är med på det. Efter Jula köpte vi gasol och sen bar det av till Maxi för inköp av det sista till valborgs-/födelsedagsfesten. Väl hemma började Stoffe skriva ihop grillen, vilket tog ca 1,5 timme. Helt sjukt vad många delar det blir när allt ska få plats i mini-kartonger! Jag fixade köttet och salladen och precis innan jag höll på att bli superdupermegagrinig så var maten klar:)


Nya grillen. Den gör god fläskfilé vet jag:)

Imorrn ska det städas så att vi inte behöver göra nåt annat än att förbereda maten på torsdag. På eftermiddagen ska jag träffa Tessan på stan. Vi ska kolla lite olika grejer o så ska jag köpa blommor på torget. Tur att jag kommer ut lite, kan ju inte fira födelsedag med att städa heller!

Nu ska jag hänga tvätt!

Good night

Nya fyndet

Glömde ju att visa de fina skorna jag köpte igår. Lite olikt mej att köpa ett par så färgglada skor men nångång måste man ju think outside the box, eller hur?




120 kronor på Skokanonen. Jippie, jag har ett par vårskor.

Nu ska jag inviga dem genom att kolla/köpa grill. Vi får se om det blir en kolgrill eller en gasolgrill. Jag håller på kol och Stoffe på gasol, who wins the battle? Man får ju egentligen inte grilla alls på balkongerna men va fan, man måste ju få ha riktig vår och sommar!?! Stoffe vill ju därför ha en gasol som inte ryker så mkt medans jag anser att vi bor högst upp och skulle inte störa nån med röken.. Vi grillade ju för böveln på uteplatsen och där spred sig röken till alla!

Busy week

Jisses vad denna veckan kommer att bli stressig!!! Schemat är verkligen fullspäckat och jag tänkte (i brist på andra idéer) dela med mej av detta...

Måndag (igår): Jobba 8-15. Handla mat. Laga middag. Vila lite på soffan. Göra två frozen cheesecakes till helgens kalas.
Tisdag:
Diska, städa, tvätta och putsa fönster. Göra ytterligare en cheesecake eftersom den sista inte hade nånstans att frysa plant på i frysen. Skulle gått promenad med jobbarkompisarna och sprungit lite ärenden på stan men mina fötter är så rackans ömma. Köpa grill
Onsdag: Födelsedag! Försöka ta det så lugnt som möjligt. Handla mat och lite annat smått o gott. Kanske jobba
Torsdag: Jobba 8-12. Städa. Förbereda för valborgsfest. Ha valborgsfest
Fredag: Jobba, antagligen en massa timmar. Städa. Förbereda för födelsedagsfirande
Lördag: Jobba 9.30-15. Kalas. Städa undan kalas
Söndag: Jobba 9.30 -15. Kalas? Verkar som att alla 18 (!!!) kommer på lördagen:S

Hur fan ska detta gå?


Dagens shopping

Idag har jag och älsklingen varit på stan. Vi började med frukost på Askelyckan och sen tog vi oss vidare till Snitz. Där hittade Stoffe ett par knickers och en snygg kortärmad skjorta. Gick vidare till Åhléns där vi köpte min födelsedagspresent för om man handlade för över 300 så fick man en presentcheck på 50:- så vi passade på. Gick vidare till lite andra butiker men hittade ingenting så gick en sväng till på Åhléns. Där köpte jag en dagkräm med spf 15  från Lumene, en nattkräm och ett mörkgrått nagellack från Nivéa. Fick nu ännu en presentcheck på 50:- Me like!


Mina fynd... Den fina necessären med prylar från DKNY fick man som gåva när man köpte min present. Den innehåller duschkräm, bodylotion och läppglans från
Be Delicious och så ett prov på parfymen Red Delicious.  

Vi passade även på att äta vårens första mjukglass i gassande solsken! Bättre än så kan man verkligen inte ha det!

Jag är nu mejkad och klar för att snart åka till jobbet. Ikväll är det nämligen kickoff som gäller! Ska bli roligt även om jag har dragits med envis huvudvärk hela dagen...
Imorrn är jag ledig, iaf än så länge. Finns en risk att chefen ber mej jobba. Jag jobbar gärna, måste tjäna pengar!

Ha nu en fortsatt trevlig kväll!

Dagens skämt

Detta hittade jag på Robinson-Mikas blogg

Det är inte farten som dödar... det är smällen!!

Eller om man ska översätta det till engelska:

It´s not the fart that kill you... it´s the smell!!


Hahahahaha! Jag kan inte annat än buga inför den person som kommit på detta geniala!!!

Hello!

Idag är det onsdag och detta innebär vissa saker:
- det är min sista lediga dag innan jobbet imorrn så jag måste passa på att göra det jag vill
- det är Greys på tv ikväll och detta får absolut inte missas

Det var alltså det hela, vilket okomplicerat liv jag har!

Igår var jag och Stoffe en sväng på Plantagen för han skulle shoppa lite växter till att ha uppe på akvariet så att det inte ser så tomt ut. Blev riktigt tjusigt och ännu finare kommer det att bli när växterna blivit lite större och frodigare! Pratade lite med chefen och tydligen så är det kickoff på jobbet på lördag men mat och dryck. Ska bli riktigt trevligt! Vi ska tydligen sitta ute bland utemöblerna i butiken så folk som kör förbi kommer att kunna se oss genom skyltfönstret:)

Vi hann även med en fika hos Jonathan och Frida igår. Lille Isac fyllde 5 månader igår så massa grattis till honom. Det är verkligen helt sjukt att tiden går så fort!

Idag har jag inte gjort så mycket än. Kollat lite på webtv o druckit kaffe:) Jag har även försökt måla naglarna i nån fin färg men det gick verkligen åt skogen. Jävla skit!!! Sorry, men hur svårt ska det va att göra riktiga lack egentligen??? Slutade med att det blev ett vanligt genomskinligt lack istället.

Ska snart ner till Tessan och fika och förhoppningsvis kunna sitta lite i solen men vädret verkar inte riktigt vilja vara med på noterna:( Det är clubdag på H&M idag för er som inte visste det, men med tanke på att det bara är 10% rabatt så bryr jag mej inte om att gå dit. Att spara in 14,90 på en cardigan för 149 känns inte jätte-angeläget om man säger så!

"Aditro i Östersund varslar 246 anställda"

Senaste nytt från Östersund. Aditro varslar 246 av sina 400 anställda i Östersund. Anledningen är att man tappar sin största kund Glocalnet.

Jaha, då blev det som många av oss på Aditro i Växjö trodde: Aditro mister Glocalnet som sin kund och varslar nu därför mer än hälften av sina anställda. Man kan ju inte låta bli att spekulera om Glocalnet hade velat ha kvar Aditro om de inte flyttat produktionen till Östersund. Det hela känns himla hemskt med tanke på att de rekryterat så många nya i så sent som i november och att de stackarna nu inte vet vad de ska hitta på. Samtidigt kan jag inte låta bli att slå Aditro på näsan för fy fan vad pengar de förlorar i och med att Glocalnet inte vill ha dem mer!!!

Skickar några tankar till mina bekanta i Östersund

dagarna fem

Jisses, det är ju jättelänge sen jag bloggade nu ju! Har iofs inte massor att berätta men lite iaf:)

I fredags så blev det en tur på stan med Tessan. Fixade present till Stoffe och så hittade jag en parfym jag önskar mej i födelsedagspresent. Vi skulle käkat på Koh Thai men Tessan var inte tillräckligt hungrig så det blev en kycklingsallad från Pastabaren istället. Satt i solen en liten stund, och eftersom solen sken från sidan så har jag nu fler fräknar på den högra delen av ansiktet:) Tessan och Petter har nu också (nästan) köpt hus! Trist bara att de flyttar:(

I lördags så jobbade jag 9.30-15 och jisses vad mycket folk det var! Det var inte många sekunder man hade att andas under dagen... Efter jobbet så var Stoffe snäll och hämtade mej och så hämtade vi mat på Koh Thai:) Mumma! Sen slappade jag mest resten av kvällen, minns att jag kollade på Robinson iaf.

Även söndagen spenderades på jobbet. Kände mej så dum som jobbade när Stoffe-lille fyllde år men men, så blir det ju nästan alltid. Tur att jag inte jobbar på min egen födelsedag! På söndagen var det iaf inte lika mycket folk, mycket beroende på att vädret inte alls var lika bra som på lördagen. Var riktigt kallt faktiskt! Tror att det var denna dag min f.d jobbarkompis Annika var inne o handlade av mej. Riktigt kul att träffa henne! Hann iofs bara prata jättekort. Även Görel med maken var inne en sväng men de hann jag bara säga hej till. Om ni kommer till Plantagen och vill att jag ska prata med er så kom inte när alla andra kommer! :P

Igår jobbade jag 8-12. Första timmen innan öppning rensade jag bort det vissna från massor med pelargoner. Sen låste jag och Stefan upp butiken och jag fick en alldeles egen nyckel för att kunna öppna. Kändes bra! Efter jobbet igår så var jag såå trött i fötterna och i ryggen. Märktes att man jobbat tre dagar i rad och inte är van vid det... Hittade inte på så mkt. Diskade och så lagade jag middag. Igår blev det kycklingsallad med couscous och vitlökssås.

Idag händer det inte så mkt. Ska kolla på Färjan och så kanske jag ska ner till Tessan. Vi skulle fika i solen men det verkar inte bli nån sol. Kanske tar vi det imorrn och hoppas på bättre lycka då eller så får vi fika inomhus helt enkelt!

Nu ska jag käka frukost!

Today.. and Yesterday

Igår jobbade jag fyra timmar, som för övrigt kändes som typ 1 timme. Morgonen började med att fylla på med blommor (just nu säljer vi 4 pelargoner för 100:- så det blir en del) på borden och sen stod jag i kassan resten av passet. Stod med Frida, en tjej som de hyr in från Studentconsulting. Hon var supertrevlig så tiden bara sprang iväg. Efter jag hade räknat min kassa så var det bara att bege sig hemåt.

Efter jobbet gjorde jag inte speciellt mkt. Diskade lite och så vilade jag min stackars rygg. Hoppas att den vänjer sig snart! Ska ju jobba imorrn och på söndag också 9.30-15. Ska bli spännande att se hur det är där på helgerna! 

Nu har jag precis hämtat lite kaffe, även om jag ska dricka kaffe med Tessan om ca 1,5 timme så behöver jag lite kaffe på morgonen. Fast idag var inte kaffet så gott:( På stan ska lite ärenden springas och så ska jag och Tessan luncha på Koh Thai, jag kanske t o m vågar testa något nytt? Fast varför skulle jag egentligen, det jag alltid beställer är ju så fasligt gott:) 

Borde egentligen kolla på Grannfejden från igår. De var nämligen i Eringsboda, där Stoffe är uppväxt:) Stoffe ville inte kolla på det igår och jag har ju min webtv så jag behövde ju inte tvinga honom heller! Win-win situation.. Gud vad jag får hemska utbildnings-flashbacks av det uttrycket! Det är mycket flitigt använt inom samhällsplaneringen nämligen...

Nej nu ska jag sluta svamla här!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Första dagen avklarad

Jaha, då var det dags att berätta lite om gårdagen, alltså min första dag som butiksbiträde på Plantagen. Jag kan inte säga annat än att jag redan stormtrivs! Alla mina jobbarkompisar är helt underbart trevliga och jag kände mej genast välkommen som en i gänget....

Dagen började med lite info och så påskrivning av diverse papper. Detta efterföljdes av en snabb tur i butiken och sen var det dags att ställa sig i kassan! Här var det verkligen pang på! Kollade när Mattias stod en stund och sen fick jag ta över, shit vad kul det var att stå i kassan! Fick efter nån timme stå helt själv... Blev riktigt nervös först men det gick himla bra tycker jag. Alla kunderna var så trevliga också, men vad dum jag kände mej när jag inte kunde svara på sortimentfrågorna.. Men det lär jag mej nog det också skulle jag tro! Hur som haver så var det en riktigt trevlig dag! När jag gick hem hade jag dock riktigt ont i både fötter och rygg, är ju inte van vid att stå upp hela dagarna...

Efter jobbet när jag inte hade ätit eller druckit på ca 7 timmar så var jag ganska matt. Stoffe var så snäll och kom och hämtade mej och så åkte vi vidare till Maxi eftersom vi behövde shoppa lite mat. Väl hemma lagade Stoffe middag medans jag fick vila lite, tack snälla!

Idag har jag inte gjort så mkt, mest slappat här vid datorn... Ska försöka ta itu med disken snart men det är ju fruktansvärt tråkigt! Shit, idag är sista dagen att söka till höstens studier, måste ta o kolla igenom det där igen! Jag hoppas ju på att jag kommer att få vara på Plantagen, iaf lite till hösten också men det gäller ju attha en plan B och kanske en plan C också!

Imorrn blir det jobb mellan 8 och 12. Skulle träffat Lucy efter jobbet men hon hade fått förhinder:( Får ta det en annan dag istället! Måste ta o skicka in anställningsbeviset till a-kassan också, så att de blir nöjda. Annars kommer jag väl inte få några pengar alls....

Första dagen

Idag ska jag börja jobba! Eller jag ska iaf dit för första gången idag, blir antagligen mycket info och så... Börjar klockan 10 och sen skulle vi sluta när jag inte får in mer i skallen:)

Ikväll blir det sedan matshopping och så en del slappande i soffan. Är ju Äntligen Hemma vid åtta....

Håll tummarna för att jag inte gör bort mej!

Våren är här på allvar!

Nu var det verkligen dags att uppdatera här... I onsdags fick jag ett städryck här hemma så jag diskade och torkade av i köket, dammsög hela lägenheten och dammade där det behövdes. På kvällen bestämde jag mej även för att börja med fönsterputsningen. Får ju så ont i armen av denna aktivitet så det blev bara ett fönster putsat men det är ju bättre än inget alls:)

I torsdags åkte vi ner till familjen och var där till i gårkväll. Har varit två underbara dagar! Stoffe, stackarn, har haft ont i örat sen i torsdags morse så vi har bara tagit det lugnt.. I förrgår var vi och fiskade och Stoffe drog faktiskt upp en liten gädda i sjön där vi brukar bada. Jag och Linus tog tillfället i akt att plocka en bukett med vitsippor till mamma, nu är det vår!


Bild på den lilla gäddan som vägde ca 1 kilo. Han/hon släpptes självklart tillbaka:)

Mamma och jag åkte en sväng till systemet, ÖB och Rusta. Senare på kvällen blev det pizza, riktig kebabpizza:) Mums!!!

I går åkte Stoffe och Linus och fiskade och mamma och jag passade på att åka ner till Landtlif. Hittade lite smått o gott och så blev vi bjudna på kaffe och glass som vi avnjöt ute i solen, helt underbart! Jag såg i gårkväll att jag hade blivit lite röd på bröstet, vilket jag iofs är hela somrarna:)

Vi hann även med en tur till Roger och Nettan (Stoffes bror med sambo). Fick lite fika och så pratade vi en massa om allt som hänt. Det var verkligen evigheter sen vi sågs... Åkte hemåt och sa hejdå till familjen och runt kl 20 var vi hemma i Växjö igen! hade kunnat vara kvar flera dagar till men ikväll blir det partyparty för Frida har blivit gammal och fyller 20 idag! Grattis gumman! Ska träffa henne och Jonathan hemma hos dem vid 18 ikväll. Då blir det förfest innan förfesten inne i stan:) Synd bara att Stoffe knaprar värktabletter, men nu har jag ju chaufför:)

Imorrn kommer jag väl vara bakis, det blir jag även om jag bara dricker en cider:( Blääää! Men det får det vara värt, för jag ska dricka mina cider med jordgubb/lime och de smakar verkligen sommar! Yumyum!

Nu ska jag hänga upp lite tvätt och sen är det dags att börja med middagen!

Och så glöm inte solskydd i ansiktet om ni inte vill se ut som 60 när ni egentligen bara är 45:P

Trött och snorig

Idag vaknade jag lika trött som jag var när jag gick o la mej igår:( Detta kommer bli en lång dag!!! Kaffet är iaf på gång så snart kan man tanka kroppen med lite koffein!

Hoppas att Tessan kommer upp en sväng idag, känns som att det är evigheter sen vi sågs nu:( Inte alls bra! Får hålla tummarna för att det slutar regna helt enkelt... Annars finns det nog inte så mkt på dagens schema: diska lite och så ska vi till Maxi i eftermiddag, eller om vi kollar Netto först kanske...

Nu ska jag gå o agera hejarklack till kaffebryggaren!

Have a nice day

Shopping idag igen

Det blev en riktigt trevlig tur på stan med Frida och Isac! Hittade ett armband på Guldfynd och så fixade jag med bröllopspresenten... Hittade dock ingen tröja till pappa:( Träffade Fia på stan, alltid lika kul när man träffar på bekanta!


Armband från Guldfynd 329:- (presentkort är toppen)

Har även käkat en riktigt god middag som älsklingen fixade. Kycklingfilé med ris och grönpepparsås, mumsmums! Om en liten stund är det Äntligen hemma, om jag nu inte glott fel i TV-guiden....

På torsdag ska vi hem till mamma och gänget så imorrn måste jag fixa det sista med bröllopspresenten så att den är klar på torsdag. Vill ju att det ska va riktigt fint!


Eureka!

Satt här innan och funderade på om det var nåt jag skulle kolla på inne i stan. Kunde verkligen inte komma på nåt men nu har jag kommit på en hel del:)

- Måste fixa en ny julklapp till pappa. Ja, du läste rätt, julklapp! Köpte först en skjorta med tillhörande sidenslips men den modellen var helt konstig, såg ut typ som en nattskjorta. Bytte den mot en tröja men då hade han ju en likadan redan och sen har det lixom glömts bort. Stackars pappa! Idag tänkte jag därför gå till Dressman och hålla tummarna för att de har några snygga tunna stickade tröjor för en sån tycker jag att papsen behöver! Håll tummarna!

- Sen har jag ett presentkort på Guldfynd som går ut om några veckor. Jag fick det i födelsedagspresent av brorsan och hans dåvarande tjej och jag har alltså fortfarande inte hittat nåt snyggt att köpa för det. Har ju även ett presentkort till därifrån som jag fick av Stoffe i examenspresent så jag har 800 :- att handla för på Guldfynd så håll tummarna ytterligare en gång!

- Bröllopspresent till mamma och Magnus har det klurats på som attan. Har nu suttit här o skrivit vad jag kommit fram till men så insåg jag att det fanns en liten liten risk att mamma läser så jag fick ta bort. Har iaf kommit på present nu, lycklig!

Det var mina stora missions idag...


090407

Vi fick ingen fisk igår heller... Det verkar inte finnas nån fisk i den där sjön:( Men vädret var iaf fint och jag satt på bryggan och njöt av tillvaron... Vi var hemma runt 19,30 och då var jag stelfrusen! Satt i soffan en stund och kröp sen ner i badkaret. Hade jag inte gjort det så hade jag nog inte tinat för tårna var helt bortdomnade...

Har inte hittat på så mkt hittills idag. Plockat lite med tvätten och så har jag kollar på gårdagens avsnitt av Färjan. Stoffe hem på lunch sen runt 12 så den ska jag snart fixa och vid 13.30 ska jag möta upp Frida inne i stan. Hon ska kolla kläder och jag ska sällskapa. Sitter och funderar på vad man ska ha på sej på Fridas födelsedagsfest på lördag. Har verkligen inte råd att köpa nåt nytt så får se vad man kan hitta i garderoben... Har ju massor med tid att fundera över det!

Kanske borde diska lite...

Ha en fortsatt trevlig dag

Sunny side up

Äntligen är solen tillbaka! Saknade den massor igår när den inte var där som en värmande vän på himeln!

Idag finns det inga planer alls så jag ska bara ta det riktigt lugnt och sen i eftermiddag ska vi nog ut o fiska. Eventuellt ska även Tessan och Petter också med, det vore riktigt trevligt!

Nej, jag har verkligen inget att skriva här idag så nu får det va....


Söndag

Det blev ingen fisk idag:( Det blåste riktigt kallt och det var sol sammanlagt en minut ungefär så vädret kunde ju absolut varit bättre! Var inte iväg så jättelänge, var hemma vid 12-tiden igen. Har städat, diskat, kollat på TV och lite sånt...

Pratade med Mattias från Plantagen idag med och fick veta att jag inte börjar jobba förrän v.16. Väldans trist eftersom jag sett fram emot att börja så snart som möjligt!

Om en stund är det Wipeout men jag är inte ens sugen på att kolla på det... Känns så trist att sitta inne när det är sol. Man kanske ska sätta sej på balkongen lite... Jag vill ha hus nu!!! Åkte igenom ett jättemysigt litet ställe igår och idag, en liten lantidyll precis intill stan. Där hade jag kunnat tänka mej att bo!

God kväll!

Fiskedag

Idag ringde klockan redan vid åtta. Vi ska nämligen ut o fiska, eller ja, Stoffe och Jonathan ska fiska så jag och Frida bestämde oss för att hänga på. Kaffet är på gång och bullarna är upptagna så nu är det bara solen vi väntar på. Är riktigt dimmigt ute idag så håll tummarna för att vädret blir bättre....

Ha en fortsatt trevlig dag!

Mer svammel

Idag fick jag äntligen tag på Plantagen men inte på Mattias, han hade fullt upp. Han ska återkomma i helgen eller på måndag. Trevliga Stefan informerade dock mej om att jag kommer att börja jobba nån dag nästa vecka! Ska bli så sjukt kul, men vilken omställning att börja jobba igen efter allt degande framför tv och dator! När jag börjat jobba så tänkte jag att jag skulle börja ge lite blomstertips här på bloggen.. Blir nog mest skötselråd och liknande antar jag, eller om jag kommer på nåt ännu roligare:) Wiiiieeee vad kul det ska bli att börja jobba!!!!

I helgen står det vårstädning på schemat. Lika bra att ta itu med det nu för sen när jag börjat jobba så kommer jag vara helt död i slutet av dagarna... Det är såå skönt när man har nystädat i lägenheten, då trivs jag som allra bäst! Satt ute på balkongen innan ikväll. Det var hela 20 grader och kvällssol där och det var verkligen perfekt för en kopp kaffe och en bulle:)

Trist att det inte är nåt kul på tv ikväll.. Så ska det låta är nu men jag är inte alls sugen på att se det.

Åhh, jag har fortfarande inte ringt A-kassan. Måste göra det på måndag och se vad de säger om läget! Har räknat lite på det och kommer nog att få deltids-stämpla iaf nu i vår när det inte blir så många timmar. Hoppas att det blir många OB-timmar också:)

Nu ska jag ta o hitta på nåt, vad det ska blir har jag ingen aning om men det brukar lösa sej!

God kväll

Freitag!

Nu är det äntligen fredag! Och inte vilken fredag som helst utan en riktigt solig och fin fredag är vad vi har! Det är verkligen inte fy skam...

Jag har precis ringt till Plantagen men kom till röstbrevlådan så det blev ett alltid lika lamt meddelande intalat på den. Har inte Mattias ringt tillbaka i eftermiddag så får jag ta o försöka igen, eller ringa till butikens telefon....

Planerna för idag är att fixa lunch, diska, plocka undan och så kolla på Lyxfällan. Ska även hålla tummarna för att orkidéerna snart blir lite gladare. De har varit lite nedstämda nu över vintern eftersom vi bara har ett litet söderfönster och det är det inne på toaletten. Tyvärr får det inte plats 12 orkidéer där:(

Nu ska jag fortsätta slösurfa lite medans jag sörplar i mej kaffe!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Massa text

Idag känner jag mej lite seg i kropp och knopp. Har lyckats bli förkyld, antar att jag drog på vårjackan lite fööör tidigt. Eller nej, det hade inte gått att ha vinterjackan mer för fy rackans vad varmt och skönt det har varit ute de senaste dagarna. Igår när jag tog bussen in till stan var det minst 40 grader i bussen. Nån tant sa till busschaffisen att stänga av elementen för de ångade på som om det vore massa minusgrader ute. Konstigt det där..

Var ju på möte på AF igår och shit asså, det var nästan mer meningslöst än alla andra möten. Det tog ca 20 min och de sa typ att vi ska få hjälp med diverse och att har man a-kassa så har man inget val, då måste man vara med. Så inom två veckor så kommer alla vi som var där bli kallade för mass-inskrivning (varför de nu inte fixade det när alla var där igår är för mej en stor gåta!)...

Efter mötet stack jag upp till Tessan en stund. Nu vet jag, det var Petter som smittade mej med förkylning! Kanske iaf... Känns bättre än om det vore vårjackans fel:) Vi snicksnackade om diverse, mest om hus, ljus och trädgård. Var ju på PartyLite-träff hemma hos mamma igår kväll. Var riktigt trevligt och jisses vad mycket trevligheter det finns. Mina favoriter är Acai Berry Mist och Jordgubbsrabarber. Nån annan som har nån favvo? Jag funderar faktiskt på om jag skulle börja sälja för PartyLite, jag skulle nog kunna bli ganska bra på det... Men så måste man ju känna massa folk som kan ha visningar.. Får hålla tummarna för att mina underbara f.d jobbarkompisar ställer upp. Och snart har jag ju nya jobbarkompisar med:) Så, alla ni som kan tänka er att ha en visning (kostar inget + att du får 20% av det som folk handlar för) skriv gärna en kommentar så ska jag försöka tänka ut hur jag ska göra...

Måste ringa till Plantagen idag med för som jag fattade det så skulle Mattias ringa i början på veckan men nu är det inte början längre... Men jag hatar såna samtal för man vet lixom aldrig hur man ska presentera sej, hur mycket man behöver säga för att de ska haja vem man är.. " Hej Mattias, det är Madelene.... Dunberg.... Jag skulle börja jobba hos er nu snart..." Så kommer det nog låta.. Ska ringa honom efter lunch tror jag. Vill ju veta när jag ska börja! Måste ringa a-kassan också, det sitter ju alltid nån solstråle på andra sidan telefonlinjen.

Nu får det räcka för nu... Det är ett ständigt svamlande här på bloggen...

Pigg

I natt har jag äntligen sovit bra, såå himla skönt! Ställde klockan på 9 idag för att hinna va hemma lite innan mötet på Af. Ska va där kl 11 och få information om Jobbgarantin. Har inte riktigt koll på vad det är men det är ju därför jag ska dit:) Nu sitter jag och kollar på Lyxfällan. Det är alltid lika skrämmande att se hur långt folk låter det gå.

Nej nu kan jag inte sitta här o svamla mer.. Måste göra mej iordning och sen bege mej ner till bussen. Ska inom Tessans på vägen hem o lämna en PartyLite-katalog så hon hinner kolla lite innan kvällens party hemma hos mamma ikväll. Ska bli såå mysigt att träffa mamma:)

Hoppas att Mattias från Plantagen ringer idag med så jag får veta när jag får börja jobba. Jag vill börja nu!!!

Just det... Grattis Karin till jobbet och grattis till Lucy som klarade simningen!!! Skitbra jobbat!

RSS 2.0