Nya familjemedlemmen

Tänkte att jag iaf kunde publicera en bild på den nya familjemedlemmen. Han kommer som sagt att flytta hem till oss inom ett par månader och ser vi verkligen fram emot. Först måste vi dock få upp ett staket så att han kan vara ute så mkt som möjligt. Han heter Diablo och är en Alaskan Malamute, för den som vill veta.


Diablo när han var 7 månader. Nu är han ca 1,5 år....

Dove VisableCare

Skrev ju ett inlägg om denna duschkräm när jag fick hem mitt paket från Buzzador, men nu tycker jag att det är dags att ge ett riktigt utlåtande.
Doften nämde jag förra gången, och jag står fast vid mitt första intryck, den luktar fantastiskt gott! Det är helt klart det bästa med Dove VisableCare. Nackdelen med den är att den i princip inte löddrar nånting alls. Jag trodde att det var vårt vatten det berodde på men jag har hört och läst samma sak från flertalet andra så det är nog snarare duschkrämens fel att det inte löddrar. Detta gör ju även att den inte känns lika dryg som Doves duschkrämer brukar göra. Dove är ju i vanliga fall ena riktiga hejare på att göra produkter med riktigt härligt lödder, men denna gång har de tyvärr misslyckats. 

Dove lovade ju att huden skulle kännas lenare efter 7 dagars användning, och det tycker jag nog faktiskt att den gör. Sen vet jag inte om det helt beror på duschkrämen, men lenare är den allt. Att den är synligt vackrare efter 3 veckor kan jag dock inte säga. Det var ju det andra av löftena som gavs, men där går den bet.

Jag kommer dock fortsätta använda min duschkräm tills den är slut, på grund av doften, men kommer inte köpa en ny efter det. Inte samma sort alltså...


Uppdatering

Jahopp, då var det dags igen. Har tänkt skriva några rader flera dagar i rad nu men på något sätt så blir det lixom inte av... Vad har hänt då? Några planer på kommande händelser?

Renoveringen pågår, sakta men (o)säkert. Nu är vi färdiga med spackling och slipning. Det är iaf vad vi tror. Ikväll ska jag maskeringstejpa det som vi inte vill få färg på, och imorgon ska sambon måla första omgången med grundfärg. Vi trodde ju att vi skulle ha hunnit göra detta senast förra helgen men vi valde att vara köra ytterligare en genomgång av slipningen och det.. Man kommer ju bli ordentligt besviken om det fortfarande inte är ok. Men som Tessan så klokt sa: Då är det bara att bita ihop och börja om!

I söndags var vi nere hos pappa och gänget och hälsade på. Hann även träffa farmor och det är ju alltid lika mysigt! Efter det besöket åkte vi vidare till mamma och det gänget för där skulle Linus firas. Det blev ju fika med tårta och kaffe, och det är ju aldrig fel. Nackdelen med fikat var ju att man inte var direkt megapigg när man kom hem på kvällen. Vi vilade en stund och sen sattes det igång. När kl var 21.15 var vi nöjda för dagen men insåg att vi inte hade ätit sen 13-tiden. Då kom jag på den briljanta idén att göra scones, och gud så gott det var! Blev ju ganska sent dock, men vad fasen, det får det bli ibland...

Imorgon händer en grej, än så länge är det dock en hemlis. Sen blir vi hundägare om ett par månader med, DET ska bli rackans najs. Mer info kommer..


Utmaning från Helena

- Vad har du för mobiltelefon: Samsung L760

- Vad har du för bakgrundsbild på din telefon: En sån där standardbild som finns i telefonen när man får den. Den föreställer ett gäng röd-oranga vallmo-blommor

- Vad har du för ringsignal: Nån standard

- Vilken mobiloperatör har du: Telenor

- Hur mycket brukar dina fakturor ligga på: 138 kronor

Utmanar: Tessan (det är nog bara hon och Helena som läser min blogg)

Ska snart byta ut min telefon och då ska jag både skaffa mej en vettig bakgrundsbild och en rolig/trevlig ringsignal. Vill ju ha en telefon som inte är alltför avancerad, men det måste finnas mp3 och radio i den. Inte touchscreen, inte om den bara har det. Nån som har några tips på en mobil som inte kostar en hel förmögenhet?? Alla tips mottages gladeligen

Update: Utmanar även Flisan (och alla ni andra?) som läser min blogg

Putt

Lika bra att göra som Helena säger, och uppdatera lite...

Blir väl inget muntert direkt... Är så trött på allt! Jag vill ha vår och klara besked, det är allt jag begär. Orkar inte skriva alla mina funderingar här men det handlar såklart om jobb. Vad annars? Hela livet kretsar kring jobb... Och nu även renovering. Det är ju positivt iaf, att vi kommit igång med renoveringen av blivande matsalen! Det kommer bli så fint så... Än så länge är vi bara på grundarbetet men det är ju det som tar sådan evinnerlig tid! ska försöka ta nån bild och slänga upp här, eller så får ni vänta på slutresultatet...

I lördags var Tessan och Petter och hälsade på. De visade bilder på hur fint de fått hemma efter allt slit. Det var så roligt att se, och megakul att träffas för det var ju alldeles för länge sedan sist!

Nu ska jag fortsätta knega

Meningslös uppdatering

Nu är det mer än dags att skriva nånting här... Så nu gör jag det, trots att jag inte har något att skriva.

Hemma så håller vi på med matsalen, fortfarande. Det blir nog fint när det väl är klart... Vi har inte haft nån brådska alls med det där men nu har vi ju insett att vi fyller år om ca 1,5 månad och vill kunna fira en vettig födelsedag. Förra året var vi ca 20 personer på en och samma gång i lägenheten och det var ingen höjdare. Problemet har dock varit att vår panna har strulat lite så den har stulit en hel del tid och framför allt energi. Nu verkar den dock vara nöjd så nu ska vi försöka få fart på renoveringen med.

På jobbet händer inte så mycket nytt. Jag har inte fått några besked om min framtid ännu, mer än att de VILL att jag ska vara kvar. Tyvärr kan man ju inte lägga alla sina ägg i den korgen, för de betalar inte mat och räkningar... Så nu har jag börjat kolla runt lite efter annat.. Motvilligt ska erkännas!

I söndags var jag hemma hos mamma en sväng för då var det ljusparty. Hittade två snygga ljusstakar som jag önskat mej i födelsedagspresent. Nu får jag ju dock inte till nån snygg bild på dem:( Var iaf mycket trevligt att komma hem en stund. Får se när man hinner vara hemma en hel helg så man hinner hälsa på farmor, morfar och pappa och gänget med. Har ju inte träffat nån av dem sen jul nu...

Nu ska jag fortsätta jobba

RSS 2.0