Grattis till brudparet!

Fick för några timmar sedan ett MMS, och inte vilket som helst heller. I detta fanns en bild på mamma och magnus med rubriken Herr och fru Karlsson. Mamma och Magnus har alltså gift sej och lyckats hålla det hemligt för alla! Inte illa!!! Så nu ska de bo på hotell i Växjö i helgen för att fira. De har precis varit här och druckit lite kaffe. Linus fick dock saft:) Jag glömde dock ta kort på dem, väldans dumt av mej! Imorrn ska vi ut och shoppa och på kvällen blir det middag ute för att fira!

Massor med grattis!!


Karlskrona rådhus. Bilden är hämtad här

Bank bank

Så låter det i mitt huvud idag. Fick fruktansvärd huvudvärk igår eftermiddag och den håller i sig. Borde gå o kolla upp det egentligen men tummen sitter alltid extra hårt när det gäller såna grejer. Ska ju ta de där cellproverna på tisdag och det får räcka för den veckan iaf.

Igår var ju jag och Lucy ute på äventyr, på djursjukhuset i Läckeby utanför Kaaaalmar närmare bestämt. Det var en skojig biltur med diverse konstigheter. Det roligaste var nog på vägen hem när det stod en KAMEL i en hage!! Det tyckte jag var mkt underligt men Lucy verkade tycka att det var det mest naturliga i hela världen:) De hade tydligen ponny- och kamelridning när de hade områdesfester i hennes bostadsområde när hon var yngre. Jag var ju här bara tvungen att påpeka att kamelerna nog var för araberna, hehe:) Alla uppskattar inte dessa skämt men jag tyckte att det var lite skojsigt!

Iaf.. Det gick bra hos veterinären Camilla, som för övrigt var helt underbar! Bosse lyckades även skrämma brallorna av en annan veterinär som kom in för att hämta något. Han öppnar dörren och Bosse (en rottweiler för er som inte vet det) flyger mot honom för att hälsa. Man måste ju hälsa på alla, det är lixom allmänt vett:P Killen kastar sej ut genom dörren och blir högröd i ansiktet när alla de andra i personalen säger att Bosse är världens snällaste och bara vill hälsa... Han kommer in, hälsar lite fint på Bosse och rafsar sedan åt sig sina grejer... Hysteriskt roligt var det!!! Mindre kul var det när de höll på att kreta i Bosses led i typ fem minuter, då höll jag på att svimma. Tur att sköterskan flyttade på sig så att jag hann sätta mej ner i sista stund! hade blivit pinsamt annars!

Nej, nu får det räcka för nu... Ska fylla på kaffemuggen och hoppas att någon kommer o skjuter huvudet av mej!

Uppe i ottan

Nu är klockan lite över sex på morgonen och jag är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Har ju inte gått upp såhär tidigt sen jag blev arbetslös:) Ska ju med Lucia o Bosse på äventyr idag och då måste man vara uppe i tid...
Nu ska jag dricka kaffe, annars blir det inte bra!

Ha en underbar dag!

Tristess

Nu är klockan snart tre och det börjar bli dags att ta tag i lägenheten. Hittills idag har jag nämligen inte gjort nån nytta alls i lägenheten. Jag har dock sökt två jobb, uppdaterat lite på olika jobbsökarsidor och så har jag varit ute och joggat en liten runda. Guud vad jag längtar till kondisen är bättre så att man slipper få en nära-döden-upplevelse varje gång man ska springa nån kilometer. Tragiskt är vad det är!

Ska snart diska lite o så måste jag komma på vad vi ska käka till middag idag. Får kolla i frysen vad den har att erbjuda. Tänk vad bra om kylen, frysen och skafferiet kunde vara lite intelligenta och varje dag komponera ihop ett middagstips baserat på vad som finns hemma! Det vore ju bland det bästa nånsin! Eller??

Fick svar från min handläggare innan. Han tyckte att jag skulle komma till AF på fredag för då är det nåt som heter Jobbchansen. De skulle informera om lite nya rekryteringsuppdrag och så var det nåt företag som skulle vara där också. Antar att man får pallra sig dit...

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

Grått och trist

Rubriken beskriver dels vädret i Växjö idag och dels mitt liv.. Det är verkligen så grått och trist som det bara kan bli.. Eller nej, inte riktigt, men nästan!!! Kan det inte bara hända något drastiskt???

Skickade mejl till min handläggare på AF igår med. Min handlingsplan går ju ut på fredag så jag ville ju veta vad som händer näst. Eftersom han undrade om vi kunde ta det på epost eller om jag ville komma in dit så valde jag epost. Jag pallar inte med det där stället men nästa gång får jag nog åka in tror jag. Jag ställde iaf lite frågor så jag hoppas att jag får svar på dem i eftermiddag!

Nu ska jag kolla på försäkringskassan om jag kan få bostadsbidrag men det får jag säkert inte pga Stoffes lön. Jag vill väl för böveln inte leva på honom...

Ha en fortsatt trevlig dag!


Duktiga jag... eller?

Jag har inte gjort nån vidare nytta i lägenheten idag, inte mer än att jag städat undan bland alla papper på skrivbordet. Jag har spenderat all min vakna tid vid datorn idag. Och då tänker väl ni att jag suttit och slösurfat på bloggar, på aftonbladet och chattat på msn, och där har ni rätt... Nästan iaf:) Jag har nämligen fått iväg en del jobbansökningar också:) Både till sommarjobb och "riktiga" tjänster. Jag är så seriöst trött på att skriva ansökningsbrev nu!!! Å ännu tröttare blir man när företagen, eller ja, oftast kommunerna vill ha in dem med snigelpost istället för via mejl eller offentligajobb.se. Blir så mycket extraarbete och dyrare blir det med:(

Jag har även pratat med facket så nu har jag fått min fack-avgift sänkt också pga att min dagpenning är så låg.

Nu återstår det bara att betala den jäkla avgiften till CSN också sen får det vara nog med duktigheter för idag...

I helgen kommer underbara familjen upp och hälsar på. Då blir det nog en tur på stan, massa fika och lite god middag:) Ska bli så mysigt!!! På fredag kommer tydligen Sonny och hälsar på oss en sväng också. Han skulle visst ha med sig en fick från Stockholm som Stoffe skulle köpa/adoptera:)

Uppdatering någon timme senare:
jaha, där fick jag för att jag var duktig. La en timme på ett ansökningsbrev i förmiddags och sen skickade jag ett mejl med en fråga och då svarar de att tjänsten redan blivit tillsatt!!! Jag blev så satans trött på hela skiten så nu har jag ingen lust att göra nånting:( Fan, vad sur jag blev!!!


Today

Jaha, vad ska jag hitta på idag då? Mer än att diska, städa och plocka?? Söka jobb ska jag göra, sommarjobb även.. Fan, jag som hade sett fram emot lite betald semester i år men icke!! Nu, om jag har tur och får ett jobb, så blir det ingen ledighet alls:( Men jag måste ha pengarna så det är bara till att leta!

Igår var jag ute och joggade en sväng iaf. Det gick verkligen inte alls bra, kondisen är under all kritik. Men man måste ju börja nånstans... Ska ut en sväng till sen om en stund tänkte jag, mest med tanke på att vädret är så fint!

Ikväll ska vi en sväng till Frida, Jonathan och Isac eftersom vi inte kunde gå på dopet när jag var sjuk. Isac måste ju få sin fina present och jag vill ha kaffe och sällskap:) Imorrn kväll ska jag till Pia på nån träff med städprodukter. Alltid lika roligt att träffa alla de galna från jobbet.  Sen blir det en tidig morgon dagen efter för då kommer Lucy och hämtar mej kl 7. Då ska vi iväg med Bosse till djurkliniken i Läckeby, nånstans i Kalmar.

Men nu måste jag ha i mej lite kaffe så att dagen kan börja!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Tillbaka

Så, då var jag tillbaka här efter några dagars illness. Har verkligen inte orkat sitta vid datorn under dessa dagarna och det har dock inte funnits nåt att skriva om ändå så..

Fick precis veta att jag kommer få ca 2800 kr/månad från akassan. 2800!!! Det täcker inte ens min del av hyran!!! Ojojoj, de här kommer inte bli kul asså! Hittar jag inte nåt jobb snart så kommer jag att få leva på mina fonder och det känns inte så rackans skojsigt! Men men, nu är det som det är så det är bara att kolla framåt. (Alla ni som känner mej vet att jag fejkar detta med att se framåt, jag är en negativ person så jag vill egentligen bara gräva ner mej i ett hål och stanna där).

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe så att jag orkar söka jobb.

SAAB går i graven?

Ända sedan jag var liten har mamma haft en SAAB, eller ja, tills för några år sedan när hon tröttnade på alla fel:) Jag gillar SAAB, de är fina och framför allt så är de riktigt sköna att köra. Jag skulle dock aldrig få för mej att köpa en SAAB, eftersom de har samma problematik som Volvo, alltså en ineffektiv motor som drar onödigt mkt bränsle. Men nu var det ju inte riktigt detta jag skulle snicksnacka om utan bara själva SAAB går i graven grejen... Jag tycker att det är bra att skattepengarna inte läggs på ett företag som inte gått med vinst på över 15 år, något annat vore ju helt sanslöst. Visst, det är skrämmande att tänka på hur många som blir utan arbete men man kan ju lixom inte kasta pengarna i sjön för det. Då är det väl bättre att lägga dem på diverse åtgärder eller vad det nu kallas?? Men, för det finns ett men, jag tycker iaf att det blir sorgligt om SAAB lägger ner!

Jo, igår var ju Lisbeth har och käkade lunch. Hon kom med frallor som på den gamla goda tiden:) Satt och snackade om allt mellan himmel och jord, eller nästan iaf... Hon hade med sig en liten inflyttningsblomma också, såå himla fin! Idag ska jag iväg till campus och käka lunch med Lucy på Tufvan. Har inte varit där på evigheter, inte sen Natta och Karin var "the queens of it". Ska bli riktigt trevligt för Lucy har jag inte träffat på länge och så är det ju kul att sitta o snacka o titta på folk. På universitetet finns alla sorter:)

Nu ska jag försöka göra iordning perkulatorn så att jag kan få mitt kaffe nån gång! Känner att jag behöver det!

Besök

Ojoj, vilken natt.. Fick så sjukligt ont i ryggen efter promenaden igår och jag har ingen aning om vad som hände. Har iaf knappt kunnat vända mej i sängen i natt:( Det är dock inte ens i närheten av smärtan jag hade i revbenet när jag råkade hosta sönder det i höstas, det var det värsta jag varit med om! Satt på jobbet och hostade lite försiktigt och lät ungefär såhär: host- ajajajajaj, host-ajajajajaj... Ja, ni fattar! Skönt iaf att jag inte känt av det där rackans revbenet mer sen.

Nu måste jag snart fortsätta i lägenheten. Har lite att fixa här inne tills Lisbeth kommer om en timme. Måste även ut med soporna och så köpa kaffe för det glömde jag ju igår... trots att jag var i affären två gånger för att jagh glömde hälften första rundan:( Ibland blir man seriöst trött på sig själv, eller ja, det händer ju i princip varje dag numera!

Nej, det är väl lika bra att sätta igång!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Frozen person

Då var man hemma igen efter promenad, fika och en tur på stan. Vädret var verkligen perfekt för en promenad även om det blev lite väl kallt om kinderna när vi gick över sjön. Fikade på IOGT eller vad det heter, vilket är Växjös tråkigaste fik! Jag får skolmatsals-vibbar av det stället! Men men, jag fick i mej lite kaffe så jag var nöjd ändå!

Hittade faktiskt en riktigt fin doppresent till lille Isac så nu är det också fixat. Kan visa bild på presenten efter dopet för innan dess går inte eftersom Isacs föräldrar brukar tjuvläsa här:) Resten av dagen kommer att gå åt till att värma upp mig, diska och så måste jag bort till affären och handla pålägg tills imorrn då Lisbeth kommer med frallor. Och så den eviga frågan om vad man ska äta till middag! Soppa hade varit riktigt gott så det kanske man skulle ta och göra idag...

Ha en fortsatt trevlig dag!

Morrn!

Ska snart iväg till bussen som ska ta mig in till stan för att promenera runt Växjösjön med bundisarna från jobbet. Ska bli riktigt trevligt och vädret är ju underbart idag! Lite kallt bara men solen skiner så det ska bli riktigt skönt att komma ut. Gillar dock inte att behöva ställa klockan för att ut o gå men man får ju offra sig lite:) Gjorde mig lite te för att få upp värmen men nu är det så varmt så jag kommer nog inte ens hinna dricka det innan jag måste iväg....

Efter promenaden blir det fika, en tur på stan och väl hemma så måste jag skicka in en jobbansökan för det är sista ansökningsdagen för det jobbet idag. Man kan ju bara hoppas att det dyker upp fler planer under dagen...

Tips på vad?

Jag fick ett plötsligt infall om att jag ville tipsa er om nånting.. Men problemet är att jag inte vet vad jag vill tipsa om. Jag antar att min hjärna slutat fungera som den ska eftersom jag inte behöver använda den till något speciellt längre. På jobbet var man spindeln i nätet men massa grejer på gång hela tiden. Det var möten, arga kunder att ringa upp och så skulle man försöka övertyga Glocalnet om att jag visste bäst:) Man var alltid, mer eller mindre, tvungen att vara på topp. Nu behöver jag bara komma ihåg var jag ställt min kaffekopp och vilket program som är på TV.

Åter till tipset som jag inte kommer fram till... Är det något ni vill att jag ska tipsa om kanske? Annars får det där med tipsen vänta till en annan dag!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Början på ännu en meningslös vecka

Ja, gott folk, då var det måndag igen! Helgen har varit bra tycker jag men det är de eviga vardagarna som gör att man vill avsluta sitt liv här på jorden... Det går inte med ord att beskriva den tristess och känsla av hopplöshet som jag varje dag vaknar upp med:(

Imorrn blir det promenad med några från jobbet, sen fika och efter det måste jag hitta en doppresent till Isac. På onsdag blir det desto roligare för då kommer f.d klasskompisen Lisbeth och äter lunch och snackar en massa strunt:) Längtar som attan för henne har jag inte träffat på evigheter! På onsdag börjar även en ny säsong av Grey´s Anatomy för dem som är intresserade.

Nu ska jag hiva i mej lite kaffe och skriva lite på en jobbansökan...


En fråga: är min näsa sådär sne i verkligheten också??

För er som undrar så blev jag slagen med en massiv trägalge över näsbenet när jag var yngre. Stackars näsan, har aldrig sett det innan, men på bilden är den ju som en banan:S

Söndag

Hoppas att alla hade en trevlig stund med sina närmaste igår när det var Alla Hjärtans Dag! Det borde iofs varje dag vara... Jag vill iaf bara skicka en puss i efterskott till alla er som är värda en.


Ja, lite ska man väl bjuda på sitt tryne:)

Vi spenderade gårdagen på pappas gård. Hjälpte den tillfälligt handikappade fadern att skotta lite snö och hämta foder till odjuren... Fick även god middag; vildsvinsstek med potatis och god sås:)

Nu ska det städas i lägenheten och sen tror jag att jag ska ut och springa en sväng. Hoppas att det inte är för halt bara...

Ha en underbar söndag!


Fredagslyx

Även idag började jag dagen med ett litet samtal.. Denna gången gick det till Växjö Energi eftersom jag undrade varför vi betalar för elen både till dem och till Östkraft. Då informerade hon mej om att det var avgifter för att vi använder deras ledningar. Så först är det abonnemang och förbrukningsavgift hos Växjö Energi och sen betalar vi ju själva elen till Östkraft. Helt sjukt egentligen men el måste man ju ha! Jag ska ta o se över det där med elen, antagligen kan man få det billigare nån annanstans... Men men, det pallar jag inte göra idag!

Idag när jag vaknade så hade jag fått min gratistidning som jag beställt, kommer dock inte ihåg vad den heter nu bara för det men det är ju så mysigt att läsa tidning och dricka kaffe på morgonen. Perfekt med en gratistidning med eftersom man har ju inte direkt råd att prenumerera på en vanlig tidning.

Nu ska jag kolla ams.se för jag måste verkligen hitta ett jobb!

How may I help you?

Denna morgon har jag faktiskt fått lite gjort. Eller det är väl mer förmiddag, men iaf... Rinde och bokade tid för provtagningen, ringde sedan akassan som informerade mej om att de inte ens hade börjat titta på mitt ärende än!!! Vad fan är de för stil? De har ju haft mina papper i två veckor. Han sa att det kommer att ta 1-2 veckor till innan de är klara och de kommer säkert hitta nåt litet fel så att jag måste komplettera. Jag vet att jag är världsbäst på att fylla i blanketter eftersom jag jobbat med det. Jag vet vad man ska tänka på, hur man ska skriva siffrorna så att det syns vilken siffra det är även efter inscanningen osv.... Jag blir så jävla irriterad över sånt här! Och alla dessa irriterande telefonkö-röster som upprepar samma sak var tionde sekund!!!!!!!!!!!! AAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Jag har även lyckats få iväg några mejl till de ställen som jag inte orkar ringa till. Nu ska jag dricka mitt kaffe och försöka lugna ner mej lite. Några fler planer för dagen har jag nog inte, mer än det vanliga med tvätt och plock.

Ska iofs till H&M en sväng sen i eftermiddag för Stoffe ska iväg till Robert så jag ska passa på och se om jag kan hitta nåt fint att ha på mej på Isacs dop. Önska mej lycka till! Vad ska man ha för färg tros? Vill ju inte att det ska vara svart men så vill jag inte att det ser för vårigt ut heller:S Tips önskas!

Eureka

Det blev verkligen en slappardag! Det mest ansträngande jag gjorde var att lägga i några fler plagg i tvättmaskinen och så gjorde jag lite mat... Smörgåsar med skinka, så det var inte så avancerat:) Annars har jag mest suttit vid datorn: snackat på msn, kollat ams, läst bloggar och nyheter och sådär. När jag inte satt vid datorn så satt jag vid tv:n och kollade på Scrubs.

Imorrn har jag några samtal att klara av, såna där trista till banken och akassan och så måste jag boka tid för det där celltestet.. Ser inte alls fram emot det faktiskt!!! Tänkte att jag skulle ringa och kolla hur det är med pappa också...

Jag har iaf kommit på vad jag ska göra för efterrätt tills på lördag; frozen cheesecake eller philadelphiaglass som det också kallas. Världens godaste glass!!!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Dagen som Gud glömde

Eftersom jag trots mina krämpor var så rackans duktig som städade och diskade en hel massa igår har jag bestämt att idag får jag ha slappdag. Missförstå mej rätt, de flesta dagar är just slappdagar men man har alltid massa grejer som man ska och borde göra men som oftast inte blir helt gjorda:) Idag får jag alltså göra ingenting och jag har inga sådana måsten....

Började dock morgonen med att fixa ett problem så nu får vi se om det är helt borta om några dagar..

Nu har jag satt på kaffe och ska snart slänga mej framför tv:n och kolla på Scrubs. Då har jag lite tid att fundera på vad jag ska laga för efterrätt på lördag. Då är det ju Alla Hjärtans Dag och jag och Stoffe har då varit tillsammans i 7,5 år!!! Tiden går fort när man har roligt!!!

Dagens skämt

Behöver muntra upp mej lite idag och eftersom Marica saknade Dagens skämt som jag hade i min första blogg så fixar jag detta åt henne. Denna roliga historian hittade jag hos humorbrevet.se.

En man är ute och promenerar på en strand i Kalifornien och funderar över livet när han helt plötsligt utbrister:
- Herre, uppfyll en önskan åt mig!
Plötsligt fylls himlen av mörka moln över hans huvud och han hör Gud säga med mörk röst:
- Eftersom du har försökt att vara mig trogen på alla sätt, ska jag uppfylla en av dina önskningar.
Mannen säger:
- Herre, bygg mig en bro till Hawaii så jag kan åka dit när jag vill.
Gud svarade:
- Din önskan är mycket materialistisk. Tänk dig hur mycket tänkande och arbete det krävs för att den ska gå att bygga. Tänk bara på pelarna som ska gå ända till botten på oceanen! Tänk dig hur mycket betong och stål det skulle gå åt! Jag kan göra det, men det är väldigt svårt för mig att uppfylla dina önskningar om så världsliga ting. Ta dig lite mer tid och tänk ut en annan önskan. En önskan som du tycker skulle ära och glorifiera mig.
Mannen tänkte en lång stund och till slut sade han:
- Herre, jag har varit gift och skilt mig fyra gånger. Alla mina fruar har sagt att jag är okänslig och inte bryr mig om dem. Jag önskar att jag kunde förstå mig på kvinnor. Jag önskar att jag kunde förstå hur de känner inombords. Jag vill veta hur de tänker när de vägrar prata med mig, varför de gråter och vad de menar när de säger:
"ingenting".
Jag vill veta hur man gör en kvinna verkligt lycklig.
Efter ett par minuter sade Gud:
- Vill du ha två eller fyra filer på den där bron.

Så rackans skoj tycker jag!


Ny dag Nya tag

Då var man uppstigen igen.. Har till och med hunnit diska en omgång och satt på kaffe så nu kan jag snart sätta mej i den ultrasköna fåtöljen och avnjuta mitt morgonkaffe. Det är alltid lika trevligt och en perfekt start på dagen.

Jag skulle ju gått på promenad med jobbarkompisarna idag men jag skippar det eftersom jag fortfarande har ont i magen. Känns inte så inspirerande att ta bussen in till stan för promenad då... Ska försöka få lite gjort här hemma istället, det behövs. Stoffe och jag tänkte storstäda nu i veckan men nu fick ju han gå tillbaka till jobbet så jag får göra så gott jag kan!

Nu ska jag slänga ett öga på ams.se och sen blir det kaffe!

Ha en bra dag!

News

Så vad har hänt idag??

Jo, först och främst fick jag tag i Kajsa på Adecco som informerade mej om att receptionstjänsten redan var tillsatt. Det var tydligen inte hon som hade hand om den utan en kollega.. Men men, skönt att veta iaf och så har jag ju visat mitt intresse och bad att de skulle ha mej i tankarna för kommande tjänster.

Stoffes jobb ringde och bad honom komma till jobbet så nu ska han jobba heltid iaf månaden ut eftersom de har massvis att göra så nu blir man hemma själv igen:( Men såå kul för honom att han får komma tillbaka till jobbet så snart!

Annars har det nog inte hänt så mycket idag tyvärr. Var inne en jättesnabbis i stan för Stoffe skulle visa arbetsgivarintyg på AF och sen skulle han vidare till Robert och hjälpa honom lite. Själv valde jag att åka hem för jag hade så sjukt ont i magen. Vet inte vad det var men nu är det iaf bättre! Har kollat på Transformers ikväll, den är så sjukt jävla bra så om den som missat att se den måste åtgärda den missen!


Bild från totalwallpapers.com

Imorrn blir det promenad runt sjön med f.d jobbarkompisarna om jag nu inte har för ont i magen. Annars så är väl planerna att diska och städa här hemma, yey!

Nu är det dags att sova, särskilt för Stoffe som ska stiga upp kl 06.00:)

Natti


Förbättring

Det artar sig... Kvällen har varit betydligt bättre än dagen... Har ätit god middag och kollat på en intressant dokumentär om miljöbilar och nu så är det Beck! Jag älskar Beck-filmerna!!! Ju mer Gunvald, desto bättre:) Han är cool...


Bild från snusen.com



Slö-söndag!

Denna dagen har verkligen varit hemsk... Fast det beror nog mest på den hemska natten, har sovit sååå dåligt!!! Har legat i soffan mest hela dagen, för tillfället kollar jag på Top Model Canada. Hade sett fram emot att käka på Koh Thai idag men de har tydligen inte öppet på söndagar:( Ska in till stan imorrn så då kanske vi kan käka där då istället!

Nån som har nåt bra förslag på vad man kan käka till middag idag? Nåt enkelt men gott:)

Back home

Nu är vi tillbaka i Växjö igen och har bara slappat sen vi kom hem:) Hängde iofs upp de två gardinerna som var klara då mamma ville se hur de blev. Tyget var tydligen helt omöjligt att hantera så mamma var nästintill säker på att vi skulle få slänga dem. Gissa om hon blev glad när jag ringde o sa att de var hur snygga som helst:) Men nu har hon två gardiner och två löpare kvar att sy, stackars mamma! Får köpa en present till henne när hon är klar, det är hon väl värd.

Idag har vi varit runt o kollat hos bilhandlare. Funderar på att byta till en mindre bil men vi visste inte riktigt vad vi ville ha så vi åkte ut på en inspirationstur. Det lutar åt en Peugeot 207 men jag gillar även Toyota Yaris och Stoffe tyckte om Toyota Auris så vi får väl se var vi hamnar. Måste kolla lite vad vi kan få för vår bil med ju.... Ska ta en tur o kolla bilar här i Växjö imorrn med och så måste vi handla lite mat, trist!

Nu ska vi nog käka lite kvällsmat o sen blir det nog lite filmtittande... Vi ska bara lyckas enas om vad vi ska titta på:) Detta för mer osökt in på min nya grej här på bloggen. Jag tycker det är hysteriskt kul med I-landsproblem så jag tänkte att jag skulle delge såna så ofta jag kommer ihåg, det kan väl bli kul??

Dagens I-landsproblem: Vi har för många filmer så vi kan inte välja vilken vi ska kolla på! (Absolut inte det värsta problemet men nog så jobbigt så det platsar ändå som dagens)

Helg i Blekingebygden

Sitter här hemma hos familjen och det är alltid lika mysigt att komma hem en sväng. Det blir lätt så när man är uppväxt på landet och nu bor i stan. Jag skulle aldrig överleva i en storstad, eller jag skulle nog överleva men jag skulle antagligen inte må bra av det. Mamma, jag, Magnus och Linus (som iofs somnat i soffan) har kollat på Let´s dance men jag tänkte passa på att skriva lite under nyhetspausen. Stoffe är och spelar tv-spel hos en kompis inne i stan och jag har ingen aning om när han kommer hem.

Igår gjorde vi nog inte så mycket på kvällen. Vid 21-tiden gick vi o la oss och kollade på film. BECK Skarpt Läge kollade vi på och den var verkligen hur bra som helst även om jag tycker att det är så jobbigt med kvinnomisshandel o sånt... Skulle kollat på ännnu en Beck-film men den ville inte funka och efter att ha väntat i en evighet på uppackning och bränning så somnade jag... Får se om vi kan få igång nån film ikväll kanske. Fast inatt får vi inte sova i Mickes rum för han och Denise är hemma:( Kul att träffa dem men jobbigt att sova på madrass...

Jo, just det. Ännu en, för er, ointressant nyhet.. Pappa har pajat hälsenan och ligger för tillsället på sjukan och väntar på att få opereras. Han skulle gjort det idag egentligen men det hade tydligen kommit in akutare grejer så vi får helt enkelt hålla tummarna för att det blir hans tur imorrn. Stackars pappa som inte får äta, och han är nästan ett värre matvrak än mej:)


Hungrig älg på Räntemåla gård

Snöoväder!

Jepp, nu har vintern kommit tillbaka till Växjö! Har värsta snöyran här ju, fint men jobbigt eftersom vi ska köra hem idag.



Snart kommer Stoffe hem o då ska vi bara fixa det sista. Sen bär det av mot Eringsboda där vi ska käka pizza med hans syrra, mums!

Smaskens!

Stoffe har tjatat om semlor i cirka en vecka nu och ikväll gjorde vi äntligen säsongens första semlor. Vi gör alltid egna, mest för att jag inte vill ha mandelmassa på min men även för att hemgjorda blir godare. Vi köper ju iofs bullarna så lite fusk är det ju iaf:)

Kaffe och semlor på gång!

La upp en profilbild på bloggen innan men den verkar inte vilja komma upp, undrar varför! Jag kanske är för ful?? Hahaha!

Imorrn vid lunchtid åker jag och Stoffe hem till familjen. Ska bli såå skönt att komma hem lite! Och så ska mamma hjälpa mej att sy gardiner:) Lägger upp bild på dem när de är upphängda!

Hemma själv

Nu sitter man här vid datorn igen... Vi lämnade Karin vid tåget i förmiddags och efter det åkte Stoffe till en kompis så nu fick jag en stund för mej själv. Det är ganska skönt faktiskt, men ensamt också.

Det har varit så underbart att träffa Karin igen, tur att hon bestämde sig för att stanna över en natt hos oss också:) Vi har druckit massa kaffe, kollat på HippHipp och snackat massa goja. Lovely!

Innan lyckades jag äntligen samla mod till mej att ringa till Adecco för att fråga om receptionsjobbet, men då var hon ju självklart sjuk:( Får testa att ringa imorgon så håll tummarna för mej! Vill ha ett jobb så att jag kan få råd att klippa och färga håret och så shoppa en massa kläder, men det lär väl inte hända så jag får väl gå runt i mina gamla paltor ett tag till...

Imorrn är det dags för möte på Arbetsförmedlingen igen. Sånt där jobbigt gruppmöte. Frågan är ju vad vi ska göra imorgon för sist så satt vi mest och lyssnade på babbel om vad AF gör osv... Helt meningslöst!

So long

Bored

Nu var det nån dag sen jag skrev sist och det har egentligen inte hänt så mkt intressant.... Är fortfarande arbetslös och uttråkad:( Men imorrn blir andra bullar för då kommer söta Karin och hälsar på i Växjö! Eller hon är redan i Växjö men jag får dessvärre inte träffa henne förrän imorrn. Ska eventuellt gå på stan och sen käka lunch. Sen ska vi hem till lägenheten och kolla in den och så måste vi ju dricka lite kaffe för det är det Karin och jag gör bäst:)

Nu ska jag käka lite, sen kolla tv och sen sova så jag är fit for fight med Karin imorrn!

So long!

RSS 2.0