Outfit problems

Då var arbetsdagen snart slut. Från och med imorgon kommer alla mina kollegor också vara kvar till 17, de slutar ju kl 16 nu. Det kommer att bli betydligt trevligare med lite sällskap här under de sena eftermiddagarna.

Nu börjar det tydligen likna något med bygget där hemma. Stoffe informerade mig om att han är färdig med reglarna nu så nu har han börjat fylla upp med singel mellan för att få trädäcket att ligga stadigare på plats då det inte sitter fast någonstans. Eftersom han är ute och fixar får jag sköta markservicen inomhus, ap-trist! Men det måste ju göras det med. Borde diska och laga mat idag men det blir nog bara disken som åtgärdas är jag rädd. Mat går ju att köpa imorgon...

Måste köpa nytt schampo med för frisören informerade mig om att jag har torrt hår:( Får se vad jag kan hitta på Ica, salongs-schampo får det bli en annan gång. Ska även inom Ica och hämta ut paket från H&M. Har skickat efter två klänningar då jag inte har något att ha på mig på Fellessons (Stoffes jobb) 100-årsjubileum som vi ska med på näst nästa helg. Då bär det av till Kalmar och först ska vi på stadsvandring och på kvällen blir det middag på Kalmar Slott. Vi ska få bo på hotell över natten och så blir det frukostbuffé innan vi beger oss tillbaka till Växjö. Rackans najs- men det är ju det där ständiga problemet med vad man ska ha på sig.Klänningarna jag beställt är svarta men jag tycker man ser mer hur de ser ut om man väljer bilder på gröna eller liknande. (Bilderna är klick-bara)

Håll tummarna! Är det någon av dem som passar så lägger jag kanske upp en bild på oss tillsammans, om jag lyckas ta en dvs. Passar inte någon av dem så blir det en tur till Grand Samarkand till helgen... Fan, måste ju ha ett par skor med! (I-lands-)problemen bara hopar sig!

God kväll!

Kvällen som kom och gick

Jaha vad har jag hunnit med denna kväll då? Jo det ska jag ju självklart berätta för er för det kan ju garanterat inte finnas något ni är mer intresserade av!

När jag kom hem gjorde jag mat, sen åt jag nämnda mat. Plockade undan efter mig och kollade lite på webb-tv. Började sedan baka kladdkake-muffins. Sorterade återvinningen och gick ut med soporna. Passade på att låsa mig ute...igen...i regnet. Tog beslut om att ta mig in igen och hittade turligt nog ett fönster som jag kunde peta upp haspen på. Klättrade ner i källaren med hjälp av en string-hylla. Tog ut muffinsen ur ugnen och så har jag kollat på tv. Har även upptäckt att det finns Super Size-ostbågar!

Ja, det var min kväll. Några frågor på det?

:)


Tvångsbloggning

Nej, det är väl egentligen dags att blogga men jag har nog inget att blogga om. Fick påpekanden om att jag mpste skärpa mej med bloggningen så här kommer en megatråkig redogörelse för vad jag gjort i helgen och vad som komma skall.

Igår vaknade jag med migrän som inte var av denna värld, och under ett par timmar så blev det bara värre och värre. Låg på soffan fram tills sju-tiden, då hade jag piggnat till och bestämde mig för att göra pannkakor. Kollade på tre Beck-filmer och gick o la mig vid halv ett. Då hade jag iofs sovit på soffan en liten stund:)

Imorse åkte Stoffe iväg för att fiska med Jonathan och jag har bara drällt här hemma. Tvättat och lite sånt kul...

Nu ska jag hänga tvätt och diska. Senare i eftermiddag ska vi åka ner till mamma och lämna släpet som vi lånade förra helgen för att hämta virke till trädäcket.

Kul va???

See ya

Helena: Har du bytt mobilnr? Kan du skicka det till mig i så fall?

Semesterns sista dag...

Jaha då var min första semester snart slut. Det har varit tre trevliga veckor med alla tänkbara väder. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och det ska bli härligt för jag har saknat mina jobbarkompisar riktigt mycket, även om det alltid är skönt med lite ledigt.

Det jobbiga kommer ju vara att stiga upp tidigt varje morgon, det gillar jag inte!

Hade varit kul att bjuda på lite semesterbilder men de ligger på Stoffes mobil så vi får se när de laddas över till datorn.

Idag har vi varit och köpt virke till vårt blivande trädäck. Grunden är nästan klar. Först fick vi plocka bort stenen som låg där, sen gräva bort sanden och efter det skulle ca 15 cm matjord bort så vi har slitit som djur när vi väl varit hemma. Nu har vi skyfflat dit stenkross och lagt stenar som reglarna ska ligga på. Det är inte helt klart än men snart är det dags att börja bygga!

Kram på er

Finn ett fel

För ett ganska bra tag sedan skrev jag om att jag hade tagit en rolig bild som jag ville lägga ut på bloggen men jag kunde inte hitta sladden till mobilen. Idag har dock Stoffe fört över bilderna (hans sladd passade till min mobil med-vad är oddsen för det när det är olika märken)...

Jag tycker iaf att detta är hysteriskt kul...Misnt sagt unikt att sätta skyddsnät på stödstolpen istället för på trädet, men hey, den kanske var dyr???


Uppdaterat

Imorgon får vi finfrämmat här på Östergatan 6. Det är nämligen Lucy och ev även Bosse som kommer på besök. Senast de var här var i slutet av februari och vi har inte setts sedan dess så nu är det verkligen dags!


Lilla gullegrisen när han var här sist..

Vet inte om det hänt så mycket i våra liv mer än med huset och lite småprojekt ute. Lucy är det dock fullt ös på dygnet runt och det ska bli spännande att höra om allt!

Imorgon ska bilen till verkstan med, hoppas att den blir klar snabbt. Om inte annat så behöver vi ha den på fredag för då åker vi till Norje Boke camping utanför Sölvesborg för att heja på Vi´Skaly´s kennel på hundutställningen som anordnas där varje år. Ska bli så kul att få vara med in action, samt få träffa alla roliga människor.

RSS 2.0