Min morgon och förmiddag

Idag har jag iaf varit lite duktig.. Gick direkt från sängen till vasken och diskade i mer än en halvtimme. Plockade även undan den övriga skiten som låg o drällde där och även tvätt som har en förmåga att spridas ut i specifika delar av lägenheten. Jag har även hunnit prata med Tessan på msn, ta bort fult nagellack och smeta på nytt, kolla på ett avsnitt av The Hills på mtv och fixat med lite annat smått och gott.

Jag skulle varit ledig idag men detta ändrades det på igårkväll. Har kommit in massvis med blommor som ska ut i butiken så de behövde all hjälp de kunde få så klart att man ställer upp lixom. Ska bli spännande att se när jag kommer ifrån jobbet ikväll. Det var nämligen kunder kvar till 19.30 (!!!) igår. De orkade inte bry sej om att vi stängde kl 19. Men jag var lika trevlig mot dom för det:) Proud moment!

Nu kom posten så ska kolla om det var nåt spännande till mej:)

Kram på er alla!

Presenter

Jag lovade ju att visa lite bilder på det jag fick när jag fyllde år... Fick en massa fint och detta är bara en del av det:)


Ljuslyktor i glas

Spel- Med andra ord

Fat

Värmeljuslyktor från PartyLite

Ansiktskräm och lermask från Dead Sea Spa-serien, Cosmopharma

Be Delicious- fresh blossom från DKNY

Ljuslyktslampa eller vad man ska kalla det.

Gårdagen

Igår fick jag ett ryck och stack ner till stan med Tessan. Vi strosade runt i några timmar men det blev inga storköp om man säger så. Jag köpte två sminkborstar på Lindex och ett morsdag-kort på Gallerix. Köpte iofs även en kycklingsallad på Pastabaren med för jag glömde att äta lunch innan jag gick ner till stan. Jag fick nästan ett sånt där lyckorus när jag insåg att jag skulle ut i solen:)

Stoffe hämtade mej i stan efter jobbet så jag var hemma ca 16.30. Tur att jag hade duschat o så innan stan för bussen gick 17.20. Hann iaf klä på mej och slänga på lite smink också.

Aditrogänget träffades nere vid sjön men vi beslutade att inte gå runt sjön ifall det skulle börja spöregna. Det blåste ganska bra och så åskade det tydligen men det hörde inte vi i blåsten. Vi gick en liten bit längs sjön och sen genom Biskopshagen. Himla trevligt att se hur det ser ut där inne!
Middagen vad som vanligt riktigt god, så tack Akropolis och tack alla som var med för en mycket trevlig kväll!

Nu ska jag få i mej lite kaffe!

Dagens skämt

Denna hittade jag på en blogg..

Cecilia var ute på båtsemester med sina tjejkompisar och de lade till vid en gästhamn i Trosa.
Eftersom det var Cecilias tur att sköta matinköpen gick hon själv till Konsum och handlade, medan de övriga tjejerna ordnade med båten.
I affären plockar hon två liter mjölk, ett tolvpack ägg, tre liter juice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon.
När Cecilia står i kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.
När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dom.
Medan varorna passerar kassörskan säger A-lagaren lugnt:
-Du måste vara singel.
Cecilia blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel.
Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:
-Du har faktiskt helt rätt. Men hur i all världen kunde du veta det?
A-lagaren svarar:
-Du är skitful."

Hahahahhahahahaha! Elakt och klockrent-just my style!

Money

Då var det dags att uppdatera lite här igen. Det har inte hänt så mycket, har mest jobbat o slappat. Jo, en stor grej har hänt. Jag har fått lön för första gången på massa månader och det känns helt fantastiskt!

Idag ska jag tvätta lite och plocka undan i lägenheten för som alltid så behövs det verkligen. I kväll blir det promenad runt Växjösjön och sedan middag med förra arbetskamraterna. Det ska bli så rackans skojsigt och gott kommer det att bli för vi ska käka på Akropolis:)

Nu ska jag ta o hämta mej lite kaffe och sedan uppdatera mej om vad som hänt i verkligheten och i fiktionen:)

Have a greeeat daaay!

Personlig almanacka

Jag älskar verkligen att köpa ny kalender och jag antar att det inte är någon som missat de underbara almanackorna från personligalmanacka.se!? Jag minns hur många som kom fram och "ooooade" över min när den var med på jobbet:) Jag behöver en ny i augusti och har redan blivit sugen på att beställa den. Satte mej ner för att designa en, det tråkiga var bara att jag vill ha samma färger denna gången.. Har ju en lila (samma lila som på bilden nedan) med grå text och det tycker jag fortfarande är snyggast. Förhoppningsvis har det kommit fler färger tills jag ska beställa min... En rolig nyhet var dock att man kunde få med några sidor med "målarbok" i slutet, perfekt när man är lite uttråkad!


Jag hade velat köpa en till mamma på Mors dag men det har jag dessvärre inte råd med så det kanske kan bli en julklapp?

En rolig sak från jobbet.. Idag är det ju Kristiflygare och därmed röd dag. Butikschefen har hela tiden trott att vi skulle stänga 17 (som söndag) idag men det är tydligen öppet till 19. Det fick han reda på under förmiddagen idag. Det roliga var kommentaren " Vi skulle tydligen haft öppet till 19 på Valborg också men det hade jag ingen aning om. Det är så typisk mej " Hahaha, vi stängde alltså butiken två timmar för tidigt på Valborg:) Får se hur länge det tar innan huvudkontoret kommer på det...

Imorrn finns inga planer alls så vill du umgås- bara hör av dej!:)

My day

Jag överlevde mötet på AF. Det var tur att jag gick för det var tydligen lite mer komplicerat än det verkade på blanketten. Men det löste sej iaf, men jag var där i typ 1,5 timme. Tog lite extra tid för jag sprang på fd chefen Stoffe som fått jobb som jobbcoach på arbetsförmedlingen och han gav mej lite "tvångscoachning" eller vad det va han kallade det. Jag skulle nog mer kalla det för spontancoachning:) Det var iaf himla trevligt med en liten pratstund! Efter Af strosade jag runt på stan och eftersom jag samlat på mej lite presentkort så kunde jag även shoppa lite. Bilder orkar jag inte lägga upp nu utan det får bli en annan gång. Jag lovade ju även att lägga upp bilder på födelsedagspresenterna och det börjar ju bli dags nu... Jag köpte iaf ett par solglasögon och en putsduk för guld till förlovningsringarna på Guldfynd, en jeanskjol på Åhléns och en tunika på H&M.

Nu ska jag och älsklingen gå ner till macken och sen blir det nog lite Two and a half men innan Greys börjar vid nio.

Have a nice evening!


Ifyllnadsmöte

Jahapp, då var det onsdag.. igen! Gick upp vid halv tio och har sedan dess suttit vid datorn och surfat runt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan vidare in till stan för möte med Arbetsförmedlingen. Jag hatar verkligen att gå dit för man får aldrig ut nåt vettigt av det. Idag ska jag lära mej hur man fyller i papprena till försäkringskassan!!! Jag har redan fyllt i de där papprena men jag måste antagligen dit ändå för annars blir jag väl utan pengar. Pust! Jag kan ju iaf få lite info om hur jag ska göra med akassan. Jag vet att man ska betala akasseavgiften men ska man lixom fylla i kassakorten också eller vad fan?? Jaja, det visar sej nog!

Imorrn och i helgen blir det jobb. Ska bli riktigt kul! Saknar alltid jobbet när jag är ledig. Men bara när Stoffe ändå jobbar:)

På söndag kväll är det hudvårds-party hemma hos mamma. Kommer få köra direkt efter jobbet...



Rain

Jag börjar jobba om lite mer än en timme och tänkte vara duktig och promenera till jobbet. Det tar ca 30 min och är oftast ganska skönt men idag regnar det och jag är inte jättepigg på att gå 30 min i regn så det blir bussen. Kanske är vädret ok så att jag kan gå hem sen. Kan ju iofs gå hem i regnet om jag skulle vilja det också eftersom jag har torra kläder som väntar på mej hemma.

Jobbar även på torsdag men sen är jag ledig resten av veckan.. Sköönt! På söndag ska jag hem till mamma på hudvårdsparty för Marie kommer dit med sina Cosmopharma-grejer. Fick två nya produkter när jag fyllde år och är supernöjd med dem!

Nu är det dags att göra sej iordning

Ha en underbar dag!

Sköna söndag

Idag är det söndag och det har varit en skön söndag! Åkte till jobbet lite efter nio och åkte hem därifrån lite efter tre. Vi hämtade med oss pizza, käkade den, satte på kaffe och somnade:) Sov en stund och drack kaffe. Sen har vi slötittat lite på tv och nu är det tydligen Vad blir det för mat med Per Moberg på tv så nu ska jag springa o kolla på det...

Lördag

Nu är det snart dags för mat. Ikväll blir det grillning av hemgjorda hamburgare tillsammans med JFI (Jonathan, Frida och Isac). Ska bli såå trevligt så! Känns som att det var evigheter sen vi sågs nu, men nu är det alltså dags igen!!!

Har jobbar idag och det gick himla bra! Har varit en träddag idag, många som köpt träd alltså. Jag gillar när folk köper träd:) Vet inte riktigt varför, men det känns mysigt på nåt vis. När jag nån gång i livet har en egen trädgård ska den fyllas med fruktträd och så ska jag ha massvis med pioner. Pioner är bland det vackraste som finns! 

                                  En av alla de pion-sorter som finns! 

Imorrn blir det jobb igen och efter det antar jag att det ska städas här hemma för det behövs verkligen.

Låttips

Jag vill tipsa om en låt. Det blir inget fancy klipp från Youtube för jag vet helt enkelt inte hur man gör för att få in det här på bloggen så jag skriver det helt enkelt här så får ni söka upp den själva.

Metallicas Mama Said är helt freaking great! När vi ändå snackar Metallica så vill jag bara försäkra mej om att ni även hört följande:
- The Unforgiven och The Unforgiven II
- Nothing Else Matters (tror inte att nån missat den men man vet aldrig och det är en risk jag inte är villig att ta)
- Until it Sleeps

Sen finns det massvis med flera underbara låtar så det är bara att söka och finna. Stoffe lyssnade nästan uteslutande på Metallica när vi träffades så det kanske är därför jag har en sån förkärlek för Metallica.. De tog mej med storm. Precis som Stoffe gjorde:)


Afternoon sickness

Fredag idag då.. Eftersom jag ska jobba helgen så känns det inte så speciellt men jag är iaf ledig idag.

Igår fick jag dock gå hem tidigare från jobbet:( Började må skitilla och det slutade med att jag spydde två gånger innan jag gav upp. Kändes så dumt att lämna Kalle och Stefan själva men jag gjorde ju ändå ingen nytta.. Inte så kul att stå i kassan när man mår så! Den tiden jag var på jobbet så tog jag det så lugnt jag kunde och fixade i snittkylen och plockade tillbaka grejer ut på plantskolan (för där var det svalt och skönt)...

Idag känner jag mej betydligt bättre, är bara lite trött i kroppen. För er som tänker "åhh nu är hon gravid" så tror jag inte att jag är det. Drömde dock att jag var det i natt och sorry guys-jag gjorde abort. Det hade jag med största sannorlikhet gjort om jag var gravid på riktigt också. Så nu vet ni det! Min mamma tycker inte om mej när det kommer till det där med barn. Hon vill såå gärna att jag och Stoffe ska skaffa barn, eller ja, hon vill iaf ha barnbarn. Men jag har sagt till henne att det får Micke och Linus fixa. Micke fyller 20 i augusti och Linus är ju faktiskt 10:) Haha, nej men de kommer nog skaffa barn innan mej båda två men man ska aldrig säga aldrig, det har jag lärt mej.

Nu ska jag se om jag kan ta tag i mej själv och fixa lite här hemma. Har inte bestämt vad jag ska göra men det lutar åt att rota fram kartongen med sommarkläderna. Det tar nog sin lilla tid eftersom den står längst in, längst ner i förrådet!

Jag är konstig!

Jepp, jag antar att alla ni som känner mej sitter och nickar nu när ni läst rubriken till detta inlägg!?!

Jag har kommit fram till att jag har lite konstigheter för mej, vill dock inte dela med mej av alla för då kommer det bli dålig stämning eller nåt annat otrevligt...

Jag insåg iaf detta när jag åt upp det sista av min lunch- kycklinggryta med ris. Vi åt detta i lördags och det blev mat över som jag fint stoppade i frysen. Igår fick jag kycklinggryta och ris till lunch hos Tessan och Petter och idag när jag satt här och filosoferade så insåg jag att jag var vansinnigt sugen på kycklinggryta med ris. Jag rotade fram den frusna maten och kände mej nästan varm inombords. Kändes som att micron tog en evighet på sej att tina och värma den men nu är den iaf uppäten och här sitter jag- mätt och belåten. Jag inser även att jag skulle kunna äta kycklinggryta och ris resten av veckan och vara extremt nöjd med det. Stoffe kan knappt äta pasta två dagar i rad men jag kan äta exakt samma rätt i en vecka utan problem. Är detta normalt?

Frågan är om jag har nån annan konstighet. Ja,självklart har jag det men nu ska jag ju komma på dem i detta nu, vilket är svårare. Jag vet att Stoffe brukar säga att jag är knäpp men för tillfället kan jag inte minnas när detta brukar sägas. Jag får helt enkelt återkomma om detta. Är det förresten konstigt att jag blir inspirerad att skriva av att läsa Alex Schulmans blogg?

Har ni nån konstighet för er som skulle kunna roa mej eller andra?
(Helena jag vet att du har massa konstigheter för dej, men vad? :D )

Tiiiiisdag

Börjar bli riktigt trött på den här allergin nu! Kan inte vara vaken och kan inte sova! Bah!

Idag började min dag med att diska och sen har jag plockat ihop lite tvätt och suttit vid datorn och druckit kaffe. Har kollat på Färjan 2 och sen har jag även lagt ut lite kurslitteratur som jag vill sälja. Såan där som jag aldrig kommer att kolla i igen, även om jag får ett planeringsjobb.

Nu blev jag sugen på att kolla upp lite semesterställen. Vet att Stoffe vill till Kolmården så får kolla lite på det. Förra sommaren blev det bara en kortis till Jönköping och Gränna men vi hade det riktigt bra!

Imorrn blir det fika med Lucy och efter det ska Tessan o jag gå en sväng på stan.

Idag är det måndag

Usch i helgen har jag legat halvt däckad av allergi/förkylning. Vet inte riktigt vilket av dem det är men idag ska det iaf köpas allergitabletter!

Ska snart till jobbet och efter ska jag till Tessan och lämna hennes cykel. Hon var så snäll och lånade ut den 1:a maj och så har den lixom stått kvar *skäms*. Sist jag skulle lämna den så spöregnade det så jag tog bussen ner till stan istället...

Orkar inte skriva mer..

Rosor och bullar

Nu jäser degen. Håller nämligen på o bakar bullar:) Ska bli såå gott med lite nybakt bulle till kaffet. Känner jag Stoffe rätt så kommer han att provsmaka 5, 6 stycken...

Jag ville egentligen bara visa en bild på de underbara rosorna jag fick av min fina farmor i födelsedagspresent



Nu ska jag förbereda fyllning och ställa ut formar.

Är det förresten nån som vet vart man kan köpa snygga tavlor för en billig peng?

Ha en fortsatt trevlig kväll

Brrrr

Fy rackans vad kallt det var ute! Fick springa till bussen innan för jag blev lite sen och så var det drygt på AF. Var ju samma info som jag fått tidigare. Ända skillnaden var att jag fick skriva på ett papper om ungdomsgarantin så nu tror jag att jag är inskriven. Ska dit den 20e igen, då var det info om hur man fyller i papprena till försäkringskassan (för man kan ju inte göra flera saker på samma träff).. Jävla muppar!

Efter AF letade jag mej upp till Tessan. Blev inget kaffe för det fanns ingen mjölk. Tog lite citronte istället och det var riktigt gott. Jag var så duktig på att dricka te ett tag men nu har det varit kaffe för hela slanten.. Sitter faktiskt med en kopp kaffe i skrivande stund:)

Ikväll ska det kollas cykel för det gjorde vi aldrig igår och imorrn ska jag jobba igen, najs! Är schemalagd 8-12 men vi får väl se om det blir lite längre kanske.

Onsdag!

Nu sitter jag här, redo att bege mej in till stan för ett möte på arbetsförmedlingen. Hatar verkligen att vara där, men har jag tur så kanske jag träffar på lite Aditro-folk:) Ska ju iaf till Tessan och käka lunch och hinka i mej kaffe efter AF, får se fram emot det!

Stoffe och jag fick ett ryck igår, vi kom på att vi skulle tvätta bilen. När vi kom på det var redan kl 20.30 men vi gav oss ut. Gick himla bra men rackans vad kallt det var. Kommer väl iofs bli kallare idag när jag ska ut i ösregnet:( Bläää, jag vill ha sol igen!

Bye

Almost over

Har nu lyckats få dagen att gå. Har suttit vid datorn o snackat med Tessan och Lucy på msn, kollat på Färjan och slösurfat runt på diverse bloggar. Har även tvättat två maskiner tvätt så nu är mina arbetskläder rena igen!
Vinterdäcken har bytts ut mot sommardäck och så har vi fått lite middag och vin i magarna:)

Om en halvtimme är det Äntligen hemma och efter det blir det nog ännu lite Two and a half men.
Imorrn blir det AF och sen fika med Tessan. Ska bli trevligt, nästan en vecka sen vi sågs sist...

Go kväll

Seg dag nr 1

Ja vad ska man säga om denna dag? Jag ska tvätta, diska och städa. Ikväll ska vi byta däck o kolla cykel till mej. Det är väl det som står på dagens schema.

Jaha vad ska jag mer skriva? Finns inget mer att redogöra för så jag slutar här.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Livet...

Vad ska man säga, de senaste dagarna har varit minst sagt tunga. Av olika anledningar.

Igår efter jobbet var jag onormalt trött och kunde knappt tänka klart. Idag kom jag knappt upp ur sängen men lyckades till slut masa mej till jobbet. Väl där så fixade jag iordning i snittkylen innan öppning och sen stod jag i kassan fram till kl 12. Var nåt strul med kortmaskinen så alla kortköp fick göras med legitimation och signatur istället för med kod- sjukt drygt! Var glad när jag väl fick gå hem. Mattias sa att han hade funderat på o be mej va kvar men han tyckte att det verkade som att jag behövde vara lite ledig. Jag hade kunnat jobba mer men eftersom han inte sa till så bytte jag ju om osv... Han ville tydligen spara lite på timmarna också:) Ska faktiskt bli skönt att ha tisdag och onsdag ledigt, även om jag redan saknar jobbet!

Vi hade ju iaf kalas här i lördags. Vet inte hur många vi var men det var iaf runt 20 stycken. Det satt folk överallt! Fick massa fina saker som jag också tänkte visa här på bloggen nån dag men nu orkar jag inte hålla på med kameran.

Imorrn ska jag bara ta det lugnt och på onsdag blir det en tur till AF och sen en kopp kaffe hos Tessan.

En tanke

I natt blev världen lite fattigare då en underbart trevlig person tragiskt gick bort. Jag vill med detta bara sända en tanke till de anhöriga... Jag kan inte säga att jag vet hur det känns då jag aldrig förlorat en familjemedlem "utan förvarning" men har däremot förlorat två mycket nära vänner mycket plötsligt och jag vet att det känns helt overkligt och tomt.

Vi finns alltid här för er!

R.I.P fina du!
Jag kommer alltid minnas "Min banana!!!"

RSS 2.0