Tatueringsplaner

Åhh, jag är så sjukligt sugen på att tatuera mig. Jag har NOG kommit fram till att jag vill ha den i nacken och har hela tiden vetat att jag vill göra en hyllningstatuering till farmor och farfar. När jag tänker på farfar så tänker jag på ängar fulla av smörblommor och när jag tänker på farmor tänker jag på när vi plockade blommor längs vägkanten när jag var liten. Vår gemensamma favorit var blåklockan så min tanke är att kombinera blåklocka och smörblomma till något fint men vet inte hur jag ska få ihop det. Jag har ju ingen fantasi och har inte ett uns av konstnärlighet i kroppen. Jag kan för fasen inte ens rita en streck-gubbe!
Jag får väl se om jag kan hitta någon som är duktig på blommor...Min dag idag

Ikväll har jag haft fin-besök här. Mamma och Ann-Helen (mammas granne) kom och hälsade på. Först åkte vi dock till Lundens växthus och shoppade. Efter det blev det husvisning och sen fikade vi på kaffe och till det jordgubbar med mjölk och grädde, mums!

Vi gick en liten sväng ner till sjön med hundarna, och gud så fint det är där nere. Ska ta med kameran nån dag när jag är där, tills dess kan jag bjuda på dessa två bilder som Stoffe tog med mobilen i söndags.

Här sitter jag och njuter i kvällssolen, utsikten ser ni på nästa bild.Efter mamma och Ann-Helen åkt hem runt halv åtta så stack jag ut i trädgården och planterade de plantor som jag fick av Ann-Helen. Det var bland annat vita rosenskära och ett helt gäng med aster-plantor. Nästa vår ska jag minsann så egna blomplantor, men grönsaker kommer vara prio ett!

Haha, kollar på Miami Ink nu. En australiensk tjej som uttallat tattoo som "Taddooo", himla gulligt.

Nu ska jag göra mej redo för att sova. Natti

Midsommarbilder

Jaha, då var det dags för bilderna från underbaraste helgen på mycket mycket länge. Vi var ju nere i Högseröd utanför Löberöd utanför Hörby...i mitten av Skåne helt enkelt! Vi åkte ner redan på torsdagsmorgonen eftersom jag var ledig. Jag kommer knappt ihåg vad vi hittade på men vi var iaf en sväng hos fåren med valparna Poppy, Pixel och Uno. Nedan strosar Poppy runt själv medans de andra rusar runt. Hon hade så dålig kondis att hon mest villegå runt och äta bajs:)


Massor med hundgos har det varit iaf. På bilden nedan leker en av valparna med Mattis svans.


Helene klär midsommarstången med pioner, shersmin, prästkragar, lupiner, dagliljor och blåklint.


Jag och Ingela binder ringarna till midsommarstången


Det var några bilder från torsdagen och fredagen.

Midsommar

Vi har haft en helt underbar midsommarhelg! Skulle visat lite bilder igår men då verkade det som om hela världen skulle blogga samtidigt för jag kom iag inte in på bloggen. Nu sitter jag på jobbet så planen är att visa lite bilder från vårt firande antingen idag eller imorgon.

På onsdag kommer mamma och hennes granne Ann-Helene upp och hälsar på, ska bli najs!

Ha en fortsatt trevlig dag i solen

Ännu ett infall..

Detta var dock lite mera stillsamt. Fick nämligen för mig att fota mina nagellack. Helt meningslöst och särskilt med tanke på hur dålig jag är på att ta kort. Men ni som är intresserade av nagellack får ta det som det är, ni andra får kolla in en annan dag.


Från vänster till höger:Vitt lack, Depend (nr 32), baslack, Depend (nr79), Genomskinligt lack, Depend (nr33), Överlack, Depend (nr80), Nailgrowt Miracle, Sally Hansen.


Från vänster till höger: mörklila från Depend (nr149), mörklila Mexico från Mavala (nr30), lila från H&M, Cerice från Depend (nr 69), gammelrosa Intense Pink från Nivea (nr 33), ljuslila från Depend (nr 29), ljusrosa från Depend (nr 136) och ett ljusrosa French Rosé från Nivea (nr 3). Det lila lacket från H&M ser inte så lila ut på bilden och jag lyckades verkligen inte fåmga det lila hur jag än gjorde. Ni får lita på mig helt enkelt. Alla färgerna är ju betydligt klarare i verkligheten...


Från vänster till höger: grönst från Depend (nr 191), blåa paradise Blue från Mavala (nr 149), ljusblått från Depend (nr 195), turkost från H&M, mörkgråa Black Sparkle från Nivea (nr 55), mörkgrått från Depend (nr 176) och silver från Lindex.

Skulle ju målat naglarna med men det hinner jag inte nu. Det får bli imorgon istället!


Här igen

Har sprungit runt i huset och letat efter en sladd så att jag föra över en bild från mobilen till datorn. Den är riktigt rolig så vill ju visa den men än så länge så ligger den kvar. Stoffe sa att det finns Bluetooth i datorn så jag ska försöka hitta den. Annars har vi nog en portabel bluetooth nånstans... Vi får se helt enkelt.

Vad har kvällen bjudit på hittills? Telefonsamtal med pappa. De åker till Paris och Disneyland på söndag och farmor ska vara där och passa huset och djuren. Vi ska nog passa på att hälsa på henne på söndag. Annars har jag kollat på Biggest Loser, lite Top Gear och sen The Hills. Nu väntar jag på att nagellacket ska torka. Just det, tvättat har jag också gjort!

Jag har nu 6,5 vecka kvar till semestern, har börjat nedräkningen i kalendern på jobbet:) Det känns som att den tiden bara kommer flyga förbi, för det har alla tidigare veckor gjort.

Idag meddelade Sveriges Radio vilka som är årets sommarpratare. Fanns väl inga klockrent intressanta men jag ska iaf lyssna på Mats Sundin, Annika Östberg och Per Moberg. Henrik Hjelt blir det nog säkert också, han är kul.

Tillbaka levande..

..tror jag iaf. Jag ska erkänna att jag joggade inte hela rundan, men gjorde mitt bästa. Jag har ju, sedan tidig ålder, haft ansträngningsastma och den enda tid den hållits i schack var då jag red regelbundet. Det var perfekt träning för mitt andnings-handikapp. Även om jag vet att jag har dessa begränsningar så blir jag varje gpng extremt frustrerad när det inte är lika enkelt som jag föreställt mig.

Början av rundan var jobbigast, sen tror jag att jag kom in bättre i både steg och andning. Känner mej faktiskt stolt över mej själv att jag faktiskt begav mig ut. Jag kommer ju vara tvungen att duscha och tack vare mitt hår så kommer jag behöva blöta det imorgon bitti också..

Imorgon tror jag att jag ska be min käre kontorsdelar-kompis Oscar om lite tips, han tränar ju som en dåre:)

Nu ska jag plocka i mig några jordgubbar, kolla på Ullared och sen duscha.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

Infall

Nu ska jag ut o springa. Måste byta om snabbt innan jag kommer på bättre tankar

Bättring

Ojoj, borde verkligen blogga oftare! Det händer dock inte så mycket som är värt att skriva om... Men jag ska ändå försöka bättra mig. På vägen från jobbet till bussen köpte jag med mig jordgubbar och har precis dragit ihop en smoothie på naturell yoghurt, vaniljyoghurt, banan och jordgubbar. Blev ganska gott, men jag föredrar med hallon!

Hade jag varit en "riktig" bloggare så hade jag tagit bilder medans jag handlade jordgubbarna, medans jag åkte buss med dem, medan jag gjorde smoothien och nu medans jag dricker den men det är jag inte så ni får använda er fantasi:)

Nu ska jag kolla på Biggest Loser. God kvällRSS 2.0