Ett nytt försök

Det blev ingen träning igår. Det tog ca en halvtimme innan vi fick våra kort och då fanns det inte så mycket tid över så vi bestämde oss för att kolla in stället och sen bestämde vi oss för att köra imorrn istället. Så, imorrn blir det första träningspasset. Hoppas att Bie kan köra mig hem så att jag kan springa tills benen inte bär mig längre:) Frågan är vad man man ska ha med sig för mellanmål till jobbet imorgon? Kanske en liten burk med yoghurt... Har ju egen ekologisk musliblandning med linfrön, dinkelflingor, solros-och pumpafrön, det borde ju blir bra. Jobbigt att släpa med sig dock... Får se hur jag löser det.

Idag har varit en bra dag, förutom att jag varit så himla trött. Har pysslat med lite annat utöver mina vanliga arbetsuppgifter och det gör ju att tiden går lite fortare. Det verkar som att jag eventuellt ska upp till Stockholm för en demostation av ett nytt telefonisystem med fokus på statistik på inkommande samtal. Anledningen till att jag är tilltänkt är helt enkelt att jag har en del erfarenhet av liknande system från Aditro. Där kontrollerade de ju allt:samtalstid, loggningstid, fikatid, toa-besök etc etc. Så är det ju absolut inte tänkt att bli hos oss, däremot vill vi ha möjlighet att ta fram statistik på inkommande samtal för att kunna förbereda oss på topparna.

Nu ska jag mumsa i mig några vindruvor och sen kanske jag ev ska göra lite nytta:) Känns som att jag kommer krypa till kojs tidigt ikväll.

Ska verkligen försöka få upp lite bilder här, nu ser det ju riktigt tråkigt ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0