Update

Dags att skriva några rader här kanske...

Igår var jag och Stoffe nere en sväng hos Marica, Magnus och hundarna. Det bjöds på tacopaj och lite kaffe efter det. När vi smält maten gick vi ut och lekte med hundarna lite, alltid lika kul. Tänk när man kan skaffa en egen liten parvel. Eller ja, liten o liten, vi gillar ju stora hundar! Jag vill ha en labrador så kanske man kan avancera till en rottis när man blivit lite duktigare på det där med hundar. Har ju alltid hållt på med djur men det är nåt visst med hunduppfostran... Önskar att fler kunde inse det och inte bara skaffa en hund för att den är söt ett par månader och sen sitter de där med ett monster! Nog om detta... Fick iaf med mej lite äpplen hem som ska bli en äppelkaka idag eller imorrn.

Idag har jag tvättat och plockat ner lite grejer som vi inte kommer att behöva förrän efter flytten. Känns skönt att komma igång i tid eftersom det antagligen kommer att bli lite jobb i oktober när det ska skyltas för jul i butiken. Då är det skönt att ha mkt gjort eftersom man blir trött i ryggen.

Ikväll ska vi nog iväg en sväng och kolla på tapeter. Kanske borde svänga inom jobbet och paxa den där gräsklipparen som vi sett ut.
Vad ska man hitta på i helgen då? Stoffe jobbar ju så det kanske blir mest packande för min del då också?? På söndag ska vi iaf möta upp säljaren i huset och få lite genomgånget med pannan och larmet. Ska även passa på att mäta lite, kolla hur mkt ved och pellets vi får in etc. Är ju även på jakt efter klyvd björkved så är det nån som har så får ni gärna säga till! Måste kunna värma mej framför brasan i vinter ju:) Mamma, Magnus och Linus kommer också för de kunde inte hålla sej tills vi flyttar in:) Då kan jag ju kolla om mamma har några bra idéer till trädgården med! Perfekt!

See ya!

Kommentarer
Postat av: Flisan

Ursäkta? Oktober? Jul?

Vad kul att du nu får en stor trädgård att påta i :)

2009-09-03 @ 17:36:57
URL: http://mikkosblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0