Socialise

Vad kan denna dagen tänkas att erbjuda?? Faktiskt lite sällskap för snart kommer Stoffe hem på lunch och senare i eftermiddag kommer Tessan upp och dricker kaffe. Fram tills sällskap nr.1 anländer så ska jag plocka undan lite i lägenheten. Det var dock inte så stökigt som jag trodde men finns alltid något att fixa med.

Sen kan man ju alltid vika tvätten och kanske slänga in en ny maskin om det nu finns tillräckligt med tvätt. Disk finns det alltid så den får väl sej en omgång sen också... När lägenhets-görat är avklarat så tror jag minsann att det blir scrubs fram tills sällskap nr.2 kommer.

Idag blir det för övrigt ärtsoppa till middag om nån nu ville veta det. Jag älskar att läsa vad folk ska äta för då får jag lite tips på vad man kan laga för mat. Alltid lika svårt det där! 

Imorrn ska jag ta lite bilder på lägenheten för jag vet att detta har efterfrågats. Nu har vi ju nya snygga gardiner också:) Tack mamma! 

Kommentarer
Postat av: Tessan

Ska bli kul att dom nya gardinerna. Nu ska jag fundera ut vad jag ska äta till lunch och så diska. Ses sen..

2009-03-10 @ 12:32:58
Postat av: CG

blodpudding är gott.

2009-03-10 @ 14:16:08
Postat av: lisbeth

blä för ärtsoppa...ngt som är gott är chili con carne, köttfärs, vita bönor i tomatsås, vitlök, lite chilisås, färdigt. Du kan lägga i t ex majs om du gillar det!

2009-03-10 @ 14:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0