Tiden springer iväg

Vilken skön helg det blev! Hörde på radion i lördags eller söndags morse att räddningstjänsten i Trelleborg och Ystad plockat fram bandvagnar till ambulanspersonalen, shit! Då måste det vara knepiga vägar asså!

I lördags förmiddag åkte vi in till centrum för att fixa de sista små klapparna men eftersom det inte fanns några parkeringsplatser så struntade vi i det och åkte ut till Plantagen för att kolla gran. Hittade absolut inte någon som ens nästan dög så då bestämde jag mej för att vi faktiskt struntar i gran detta året. Den hade ändå fått stå inne i "matsalen" bland bara massa lådor och skit så vi väntar tills nästa år istället. Då jädra- vilken gran vi ska ha!

Blev tyvärr inga bilder tagna i helgen heller:( Hade en massa annat för mej, bland annat ligga framför brasan, kolla på Two and a half men, hänga ut jordnötter till pippisarna, fylla på pellets, laga mat och städa... Ikväll ska det bäras in pellets, men innan dess måste jag ta en sväng på stan. Ser inte alls fram emot det men det får gå, det är ju snart jul o allt!

Jisses, klockan är snart halv tre, vart har denna dagen tagit vägen???? Helt sjukt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0