Jag är rik!

Titta så mycket pengar jag fick in i lön i mars:

2009-03-24              Löneinsättning                LÖN          37,00


Fick hem en mysko lönespec för nån vecka sen och hoppades på att de hade missat massa pengar men massa är nog att ta i:) Men alla pengar är pengar så jag blev ändå lite glad för mina 37 kronor... Men det ser fruktansvärt töntigt ut på internetbanken när det står Lön 37:- hahaha...

Ska ju på ljusparty hos mamma på onsdag men jag kommer tyvärr inte så långt med 37 kronor..

Tisdag

Nu är klockan tio och jag är uppstigen. Känner men lite sliten. Mitt i natten så drömde jag att jag sjönk ner i typ kvicksand under vattnet och fastnade där. Detta ledde ju inte helt oväntat till drunkningspanik, och ja, efter det gick det inte jättebra att somna om.

Jag tänkte iaf piggna upp mej med senaste avsnittet av Färjan, första avsnittet av Färjan 2:) Har precis satt på kaffet också så snart blir dagen avsevärt bättre!

Vad ska man annars hitta på idag då?? Fixa lunch till Stoffe är det enda som är spikat men så måste jag nog även diska lite och dammsuga. Igår tvättade jag iaf all tvätt så den är klar!

Är det någon som har nåt tips på nåt TV-program som jag bara inte får missa?? Andra avenyn räknas inte, Helena, jag vägrar kolla på det;)

Fick lapp från hyresgästföreningen idag med. De ska åka till Ullared och jag hade såå gärna velat följa med men det finns verkligen inga pengar till det. Ska spara så mycket pengar det går under sommaren så att man kanske kan åka till hösten. Får väl börja spela på Triss annars....

Massor med kramar

Helgen

Jahopp då var det dags att skriva ytterligare några rader här på bloggen. Vad har hänt sen jag skrev sist? Jo, vi var ju på middag hos Tessan och Petter i lördags kväll. Trots att både jag och Stoffe var trötta som attan så var det hur trevligt som helst! Till middag serverades det en stor bit nötkött tillsammans med ungsstekta rotfrukter, sallad och så pepparsås. Mumsfilibubbis säger jag bara! Efter middagen så satt vi o snackade en stund och så blev det lite kaffe och så lite efterrätt och ännu mer kaffe:) Till efterrätt serverades marängswiss eller hur det nu stavas (glass, grädde, banan, chokladsås.. ja ni fattar grejen). Klockan 22.30 bestämde vi oss för att åka hem eftersom vi vad dödströtta och så skulle vi ju på kalas på söndagen. Tack Tessan och Petter för en riktigt trevlig kväll!

Igår bar det av ner till familjen för att fira Linus som fyllde 10 år. Helt sjukt vad tiden går fort! Känns som att han var pytteliten igår och hasade sig fram med en rackans fart över golvet:) Han fick massa fina presenter och jag anar att favoritpresenten var några dagars träning på IFK Göteborgs sommarfotbollsskola:) Änglarna är ju favoritlaget...

Fick med mej en massa trädgårdstidningar och böcker av mamma så nu har jag så att jag kan läsa på inför jobbet!
Ska sätta mej med det nu en stund tänkte jag, iaf fram tills dess att tvätten är klar.

Bye

Shopping

Idag har jag varit på shoppingtur på H&M. Åkte med bussen in i morse och var vid H&M i centrum lite innan det öppnade. När väl dörren öppnades så sprang jag nästan ner till jackorna och höll tummarna för att det skulle finnas en sån där fin blå jacka som jag ville ha... Men det fanns det inte så jag tog en grön utifall att det inte skulle finnas nån ute på Samarkand (där Växjös andra H&M ligger). Hann med bussen dit som gick 10.18 (jag var jävligt snabb) och så halvsprang jag till nästa H&M... Till min enormt stora lycka så fanns den där!!! Hittade även en tunn grå cardigan, ett svart nattlinne, en lite tjockare marinblå kofta och lite hårsnoddar. Detta gick på lite över 800, vilket jag betalade med mina presentkort (tack Aditro) och så fick jag dessutom 200:- i nya presentkort. lämnade självklart tillbaka den gröna jackan också:)

   
Detta är alltså jackan jag snackar om. Tänkte att jag skulle bjuda på bilder på mina köp men kameran verkar strejka:( 




Ikväll ska vi på middag hos Tessan och Petter. Det ska bli rackans trevligt!!!           

Good news everyone..

I didn´t die:)

Det var jättekul i bassängen idag och Lucy var skitduktig! Det kommer att gå galant för henne på tisdag, även om den hon kommer bogsera då inte är lika bra på att bli bogserad som jag är:P

Tog typ en timme innan vi kunde sätta igång för det var helt fullt med folk i bassängen, massvis med gymnasie-glin bland annat. Men till slut så kunde vi kasta i dockorna och så var det bara att hoppa i med kläderna på. Jisses var brallorna vägde när de var blöta!!! Bra benträning att gå med dem på land sen kan jag tala om!

Efter simningen åkte vi in till stan och kollade lite på H&M och sen bjöd Lucy på lunch på Wayne´s innan hon körde hem mej. Tack för en trevlig dag!

Nu är det dags för middag

Uppdatering 19.59
Jaha, inlägget hade visst inte kommit upp:( Provar att uppdatera här så hoppas vi på det bästa... Nu ska jag kolla på finalen av Let´s Dance...

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!

Uppe med tuppen...

Nej jag var inte uppe så tidigt men jag hade idag ställt klockan på 9 för meningen var att jag skulle cykla ner Tessans cykel som hon lämnade här igår pga ett litet missöde med jackan... När jag vaknade visade det sig dock ganska snart att jag inte skulle kunna cykla idag eftersom det var massa modd på vägen och jag antar att det var värre på cykelbanorna... Ska ta med den ner till stan imorrn istället...

Meningen var iaf från början att jag skulle cykla neråt stan vid tiotiden men nu ska Lucy hämta mej här vid 11 istället så nu har jag massa dötid över. Tror att jag ska surfa in på H&M och spana lite på vad man kan tänkas köpa imorrn.. För ingen clubmedlem har väl missat att man får 100:- i presentkort om man handlar för 400 och 200 :- i presentkort om man handlar för 800 osv!?!?!?! Undra förresten hur det funkar om man handlar och sen lämnar tillbaka det, kan de ta tillbaka presentkortet då??

Ha en fortsatt trevlig dag och håll tummarna för att jag inte drunknar:)

Gooooood morning

Ännu en natt med ganska dålig sömn, dock mycket bättre än natten till igår...

Igår bakade jag vanilj- och kanelbullar och de blev lika goda som vanligt! På kvällen kollade jag på Grey´s Anatomy och efter det kröp jag ner i sängen. Hade det inte varit så att jag missar reprisen på söndag för Linus fyller 10 så hade jag nog gått o lagt mej vid 21 istället, var heeelt slut! Får så himla ont i ryggen av att baka, men det är det helt klart värt! Tessan bjöd på riktigt goda chokladmuffins för ett tag sen så nån dag så ska jag ge mej på att baka såna med. Har aldrig varit nån hejare på muffins...

På tal om Tessan så kommer hon hit och fikar på nästan nybakta bullar... Jag måste dock till affären innan och köpa mjölk för kaffe utan mjölk är som.... ehhh... köttfärssås utan lök:)

Imorrn ska jag vara figurant när Lucy ska öva simtest (polisutbildning)... Ska bli roligt, hoppas bara att jag inte drunknar eller får andnöd (mina lungor älskar inte klor om man säger så)... Men det ska bli riktigt skoj och Lucy kör ju alltid 110 % så det blir nog bra. Ska avsluta passet med en stund i bubbelpoolen också, myspys.

Nu ska jag inte sitta här o svamla mer och innan jag säger hejdå för nu så vill jag tacka för alla jobb-gratulationer, ni är bäst allihopa!!!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Lyckliga Lene

Jag ville bara meddela att jag precis nyss fick ett sånt där härligt lyckorus! Jag insåg helt enkelt att jag hittat ett jobb och att jag ska få jobba med blommor. Jag älskar blommor!!! Fan vad roligt det ska bli och jag är stolt över mej själv... Butikschefen hade fått in tonvis med ansökningar och bland alla dessa har han valt mej och sa redan på telefon innan intervjun att jag var "klippt och skuren för jobbet"- det känns jävligt bra!!!

Jag kommer alltså att jobba på Plantagen i vår och sommar och jag hoppas att alla som har möjlighet kommer och hälsar på.

Sömnlös och rastlös

Ojoj, i natt har det återigen blivit alldeles för lite sömn. Har haft huvudvärk, skitont i höften/ljumsken efter allt promenerande igår och så har Stoffe snarkat igen:( Har sovit ungefär 1 eller 2 timmar så idag är man ju allt annat än pigg. Idag har jag inte gjort speciellt mycket; druckit kaffe, och kollat på webtv men jag har faktiskt iaf tvättat:) Den är precis klar så nu och den måste ju hängas upp också så det får bli nästa projekt...

På tal om projekt så har jag lovat Stoffe att han ska få nybakta bullar i eftermiddag så bakat ska det göras också.. Det ska bli så rackans gott med bullar, synd bara att det är så jobbigt att baka dem.

Är ju våffeldagen idag men det blir inga våfflor i familjen Dunberg/Karlsson idag eftersom mamma tvingade i oss alldeles för många våfflor i helgen. Blev faktiskt inbjudna till Jonathan och Frida för våffelmiddag men var tvugen att tacka nej...

Lååång lista

Lovar du att vara ärlig? Jepps

Du heter: Lene.. okej då, Madelene heter jag men det är lite hemligt:)

Smeknamn: Lene

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Har ingen speciell. Det blir ju bara värre om man ska sitta o lyssna på deppig musik. Shut your mouth med Pain funkar alltid om man vill få ut lite agressioner.

Beroende av: Älsklingen, vännerna, mat, kaffe, internet och tv.

Vad tror folk om dig?: Hahaha, det vill jag nog inte tänka på. Jag tror att de har ganska bra koll på mej, att jag är lite knäpp, är rädd för förändring och att jag är väldigt hemmakär. Har jag rätt???

Stämmer det?: Åhh! Man kanske ska börja läsa nästa fråga också innan man börjar svara... Ja!
Vad får du oftast komplimanger för?: Min personlighet

Vad säger du för att imponera på någon?: Jag behöver inte göra nåt speciellt:P
Hur imponerar man på dig?: Jag blir imponerad av människor som nått sina mål, stora som små
Brukar du skratta för dig själv?: Japp.. Kan bli riktigt pinsamt!!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Morrn snygging:) Hur är det med benet? Saknar dej! Puss"
Var bor du?: Växjö
Trivs du där?: Japp... Iaf när det är fint väder
Äger du några converse: Nej

Sprit, cider, vin eller öl: Ibland cider och ibland vin.. Dock inte speciellt ofta
Brukar du bli för full: Extremt sällan!

Är du allergisk mot något: Skaldjur och avokado

Hur svarar du i mobilen: "Ja, det är Lene" 

Antal timmar sömn inatt: Ca 1 eller 2

Brukar du komma i tid: Alltid! Jag är tids-pessimist och är oftast riktigt tidig
När mår du bra: När jag är nära folk jag tycker om

När blev du fotad senast: Inte en aning

Hur känner du dig nu: Trött och uttråkad

Vanligaste färg på dina kläder: Grått

Vad tycker du om fötter: Ingen favvo-kroppsdel direkt men ok

Vad saknar du: Stoffe och alla kompisarna

Hade du en bra kväll igår: Nja

Favorit dryck på morgonen: KAFFE!!!!.

Rakar du benen: Nej, jag använder epilator

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22 och 23

Är du blyg?: Nepp

Sysslar du med någon idrott: Nej inte nu längre men har sysslat med fotboll, handboll och friidrott

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, kärlek och attraktion är inte samma sak
Har du spytt offentligt: Nepp

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Inte en aning... Ragga på nån kille i omklädesrummet bara för att jävlas!

Är du nöjd med ditt liv: Nej det vill jag inte påstå men jag är inte olycklig

Är du bortskämd: Med pengar och liknande- nej, med kärlek- ja!
Vad gör du i morgon: Den som lever får se

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Vet ej. Jag anser att det är bättre att hitta någon i ens närhet att se upp till
Vad längtar du till?: Sommar med sol, bad och grillning.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja

Vad använder du för shampoo?: Dove

Hur gammal är du: 22 men fyller 23 den 29:e april

Tycker du om någon just nu: Många

Gröna eller röda äppeln: Gröna

Gillar du golf: Nepp

Vilken tid gick du upp idag: 09.30

Har du sovit i din egna säng inatt: Mmm

Har du strumpor på dig nu: Ja, vita med bruna prickar.

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: För några dagar sedan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Betala av csn och spara resten. Sen kan man ge bort räntevinsten varje år:)

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej!

Har du piercing: Bara i öronen

Vill du gifta dig: Kanske

Vill du ha barn: Nej, fy fan!

Solar du ofta: Nej

Är du bra på att laga mat: Nja
Är du flygrädd: Nepp

Hur vig är du: Som ett kylskåp ungefär

Är du musikalisk?: Nej!

Vad dricker du helst när du är törstig: Loka Päron

Vilken är din favoritglass: Chokladglass och mjukglass

Tror du på ett liv efter döden: Japp

Tycker du om sushi: Aldrig smakat så vet ej... Har inga planer på att smaka heller för den delen
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn

Har du tandläkarskräck: Nej inte direkt
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska.

Vilken ögonfärg har du: Blågrå.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, många gånger

Biter du på naglarna: När de går av och så..

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: Alldeles för sällan.. Promenerar bara
Senaste låt du hörde: Ingen aning


Min tisdag

Hejsan allesammans!

Idag har jag varit på intervju på Plantagen och har nu fått en säsongsanställning där:) Börjar om några veckor och det ska bli sååå sjukt kul! Älskar blommor och trädgård så det ska bli helt underbart att arbeta där, även om det kommer bli mycket jobb i kassan i början. Nu i vår är det bara drygt 50 timmar i månaden och sen blir det mer efter midsommar när folk ska ha semester och så.

Var så duktig att jag promenerade dit i förmiddags, tog ca 40 min, och det var inget trevligt väder:( När jag kollade ut var det strålande solsken men så fort jag kom utanför dörren så försvann all sol och det blåste så sjukt mycket. Men eftersom jag hade bestämt mej för att gå så var det bara att börja traska... Halt som attan var det med all is på trottoaren! Till slut tog jag mej fram iaf, duktigt vindpinad, eller som mamma sa- urblåst:)

Efter intervjun traskade jag hem till Tessan. Hade tänkt ta bussen men missade alla de som jag kunde ta:( Stackars min lilla höft, den värker som attan nu! Drack lite kaffe och snackade skit som vanligt. Väl hemma så ringde jag Stoffe, mamma och pappa och berättade om jobbet. Mamma blev jätteavis (men sjukt glad för min skull), hon älskar ju blommor och det är ju tack vare henne jag fick jobbet!

Nu ska jag ta o lägga mej i soffan och försöka vila bort min huvudvärk...

Kram på er alla

Min helg hemma i skogen

Nu är jag återigen hemma i Växjö och tänkte dela med mig av helgens händelser.

I fredags var jag på Mary Kay-sminkning hos Tessan, som förövrigt blev en riktig babe med den snygga sminkningen!!! Jag hade ju inga pengar men Stoffe var snäll och köpte en mascara till mej, tack snälla! På kvällen åkte vi hemåt skogen och stannade till hos Stoffes syrra Marie och käkade pizza med henne och barnen. Hon skulle sälja ut sina sminkgrejer som hon tidigare sålt för Cosmopharma. Mina fynd kan ni se på bilden nedan och alltsammans kostade 54 kr! 54!!!


En svart och en brun kajalpenna, ett läppglans, en limegrön ögonskugga, en grå ögonskuggsdou och 2 stycken paletter i brunt... Ganska såå najs!

Mätta och belåtna åkte vi vidare och kom hem till mamma vid 20.30 ungefär och då var det bara att sätta sej i soffan och kolla på återstoden av Let´s Dance. Efter det tror jag att vi satt uppe o snackade en stund innan vi gick o la oss. I lördags var vi ute och fixade. Jag städade mamma och Magnus bil och tjänade 200 kr på det:) Mamma lagade våfflor och vi åt alldeles för mycket.. Hälsade även på Marica som fyllde år tidigare i veckan. Hon bjöd på fika och så lekte vi lite med hundarna innan vi åkte hem och käkade tacos.

På kvällen kollade vi på Robinson, det var ju inge vidare, men känner jag mej själv rätt så kommer jag väl att kolla på det iaf:) Idag var vi uppe och hälsade på pappa och det gänget. Farmor var också där uppe idag och henne hade vi ju inte träffat sen jul så det var verkligen på tiden.

Ja, det var min helg... Hoppas att ni andra också haft det bra!!


Torsdag

Ja då har denna dagen också snart gått då.. Jag har spenderat den med att diska en rackans massa disk, äta lunch med Stoffe, snackat med Tessan och några andra på msn, kollat på Färjan och Diagnos Okänd på webtv och så har jag kalkat av kaffebryggaren... Har pratat med rastlösa pappa i telefon, sökt ytterligare ett jobb och så skickat iväg ytterligare en spontanansökan.

Snart ska jag börja med middagen och idag blir det lövbiff med klyftpotatis och kokta morötter. Såsen har jag inte bestämt än... Till detta blir det lite vitt vin för att fira att det är torsdag:) Nej, vi ska helt enkelt äta fredagsmiddag ikväll istället för vi ska ju hem till Blekingeskogarna imorrn. Antar att det blir Let´s Dance och lite vin då:)

Några planer för helgen??


Bild

Idag har jag inget vettigt att skriva här så jag tänkte istället bjuda på en söt och rolig bild på en av de fiskar vi haft. Den blåste upp sig när den kände sig hotad. Denna har jag för mej hade lyckats hoppa ur akvariet, men Stoffe han rädda honom som tur väl är. Såå söt!



Nu ska jag fixa lite lunch och sen har jag massor med disk att ta hand om...

See you

Webtv

Jisses vad det är bra med webtv!! Jag älskar ju att kolla på tv och kan i stort sett kolla på vad som.. Eftersom sambon inte är alls på detta vis så har jag sen vi flyttade ihop fått kompromissa bort mycket av min "skit".. MEN!! Nu finns ju webtv som gör att jag nu medans jag är arbetslös kan hitta massa skit att kolla på där:) Innan idag kollade jag på ett avsnitt av femmans Charterhjältar och nu ska jag ta mej igenom säsong 1 av Färjan! Innan vi flyttade minns jag att jag kollade på Frusna män söker kärlek.. En av männen såg jag var med, eller ville va med, i Rosing program så jag antar att det inte höll med den tjejen som han hittade i programmet. Han kom dock inte med där heller... Han kanske ska hålla sej borta från TV???

Tacka vet jag Webtv!!!

Utsövd?

I natt har jag faktiskt fått sova!! Stoffe har bara snarkat ytterst lite men det har varit så rackans varmt inne i sovrummet så jag har ändå inte fått sova riktigt bra men iaf betydligt bättre än i helgen!

Om en, en och en halv timme ska jag börja med lunchen för Stoffe kommer hem idag. Tessan skulle också kommit upp men hon hade drabbats av en sån där otrevlig migrän-huvudvärk:( Hoppas att du kryar på dej snart och har du tur så blir det pastasås över så kan du få det imorrn:) Ska ju iaf laga en ny pastasås, ska bli spännande! Det är ju alltid kul med lite nytt, även om jag är kass på förändring!

Jag borde återigen försöka upp lite bilder på lägenheten men de blir verkligen inte bra:(

Nu ska jag slösurfa lite...

Söndag

Jisses vilken seeg helg!! Har varit så dundertrött. Anledningen är att Stoffe har snarkat som en annan vanvetting:( Men men, det är bara att hoppas att det blir bättre i natt... Annars får jag nog tyvärr lägga mej på soffan!

Har inte hittat på så mkt i helgen på grund av tröttheten. Igår gjorde Stoffe kåldolmar, rackans gott! Idag har jag faktiskt bakat ljusa kokosrutor, de blev fula med goda. Har även kollat på Vårt bröllop i era händer. Det var verkligen mysigt att se hur alla nära och kära hjälptes åt för att skapa en oförglömlig dag. Programmet i sej var väl ingen direkt höjdare men jag gillar bröllop så då dög det:)

Imorrn kommer Tessan och käkar lunch och då ska jag prova att göra en ny pastasås som jag hittade i Buffé. Mums..förhoppningsvis:)

Nu ska jag kolla på Beck-det tysta skriket... Himla bra film, har sett den innan

Snöigt värre

Det verkar inte som att det blir någon vår 2009:( Igår var det ju så fint väder större delen av dagen men den helt plötsligt så ersattes solstrålarna med snöflingor som glatt virvlade runt ute i det gråa.... Jag minns att jag dagen innan julafton satt och tänkte att jag aldrig mer kommer att få se snö, och ärligt talat så har jag hellre snö långt in på våren än att inte ha snö på julafton!

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Jag har tvättat och plockat o så var Stoffe hemma över lunchen så då fick jag ju lite sällskap. Nu sitter jag och kollar på Våra bästa år, men det är nog strax slut. Då tänkte jag att jag skulle sätta mej och skriva lite spontanansökningar för sommarjobb o sådär. Det är verkligen bland det tråkigaste som finns, men det måste ju göras.

Några vidare planer för helgen finns väl inte, mer än en fika med Tessan och Petter. Stoffe har snackat om att han ska göra kåldolmar så vi får väl se om det blir några såna med. Blir eventuellt lite bak också om det finns ork till det...

Ha en fortsatt trevlig dag!

Utmaning.. igen!

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)! Lycka till!

En liten parentes bara. Det är inte alla som vet att jag faktiskt heter Madelene och inte Lene, men det gör jag och jag tänkte därför fylla i svar för både Lene och Madelene. Mest bara för att jag har absolut ingenting att göra....

1. Vad heter du? Lene (Madelene)
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leka  (Mysa)
3. Flicknamn: Lina  (Maja)
4. Pojknamn: Linus  (Mattias)
5. Yrke: Lindansös  (Murare)
6. Färg: Lila  (Mossgrön)
7. Klädesplagg: Linne  (Mysbyxor)
8. Mat: Lövbiff  (Marulk)
9. Sak i badrummet: Lotion  (Mineralfoundation)
10. Plats/stad: London  (Madrid)
11. En orsak att vara sen: Lastbilar  (Maxlastad buss) 
12. Något man skriker: Lyssna! (Mamma!)
13. Film: Legally Blonde  (Mission Impossible)
14. Något man dricker: Latte (Mjölk)
15. Band: Lasse-Stefans (Megadeath)
16. Djur: Lejon (Mås)
17. Gatunamn: Landsvägen (Mariedalsvägen)
18. Bil: Lotus (Mazda)
19. Sång: Love me tender  (Moonlight shadow)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Läskdrickar-tävling  (Middagsbjudning)

Jag utmanar Helena, Sabbe, Emmzy och Natta

Soooooooooool

Idag är det strålande solsken ute så idag blir det nog en långpromenad för att fira det vackra vädret.

Igår hände inte så mycket. Vet egentligen inte hur jag fördrev dagen. Jag vet att jag tvättade, bäddade rent i sängen, diskade och plockade lite men det tar ju inte direkt hela dagen så jag antar att det blev en del tv-tittande också...

Idag finns det väl dessvärre inga planer alls, förutom promenaden då... Blir nog det gamla vanliga! Ska försöka komma på vad man ska göra i helgen också, inte det lättaste!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Socialise

Vad kan denna dagen tänkas att erbjuda?? Faktiskt lite sällskap för snart kommer Stoffe hem på lunch och senare i eftermiddag kommer Tessan upp och dricker kaffe. Fram tills sällskap nr.1 anländer så ska jag plocka undan lite i lägenheten. Det var dock inte så stökigt som jag trodde men finns alltid något att fixa med.

Sen kan man ju alltid vika tvätten och kanske slänga in en ny maskin om det nu finns tillräckligt med tvätt. Disk finns det alltid så den får väl sej en omgång sen också... När lägenhets-görat är avklarat så tror jag minsann att det blir scrubs fram tills sällskap nr.2 kommer.

Idag blir det för övrigt ärtsoppa till middag om nån nu ville veta det. Jag älskar att läsa vad folk ska äta för då får jag lite tips på vad man kan laga för mat. Alltid lika svårt det där! 

Imorrn ska jag ta lite bilder på lägenheten för jag vet att detta har efterfrågats. Nu har vi ju nya snygga gardiner också:) Tack mamma! 

Nej, ingen vettig rubrik idag heller

Blä vad jag inte vill blogga egentligen men nu offrar jag mej iaf!

Var på intervju på Avant idag. I normala fall så hade jag hoppat och studsat av en intervju men med tanke på vart det var så..nej! Tjänsten är en "kundservicetjänst" men man måste börja som telefonförsäljare och sälja de produkter som man sedan ska sitta med i kundtjänsten. Allt kändes bara piss! Jag vill verkligen inte jobba där men jag antar att jag inte kan tacka nej!?! Jaja, vi får se hur det går med det... Har även ringt lite samtal till några andra företag så lite gör jag iaf!

Efter intervjun mötte jag upp Tessan och på vägen hem till henne träffar vi på vår f.d chef Stoffe som precis fått jobb som Jobbcoach på Arbetsförmedlingen. Vi snackade på en bra stund så stackars Stoffe fick nog inte speciellt många minuter på sig att äta:( Efter pratstunden blev det kaffe och massa kackel hemma hos Tessan.. Denna veckan jobbar Petter på dagen så idag slapp han iaf lyssna på oss:)

När jag kom hem runt 15-tiden insåg jag att jag inte ätit nåt sen frukost vid 9 och då blev magen väldans hungrig! Började då med middagen och idag serverades det stekt torskt med kokt potatis och sås. Stoffe älskar hollandaise men det gör inte jag så jag gör den till honom och så gör jag vanlig vit bechamel till mej.. Mumsigt värre! Jag skulle kunna äta vit sås som soppa för det är så gott!

Nu ska jag göra nåt annat... Lite kaffe hade suttit fint!

Since..

Eftersom blogginspirationen lyser med sin frånvaro så passar jag på att anta Karins utmaning:

Tre jobb jag har haft: kundservicemedarbetare, terminalarbetare och butiksbiträde

Tre platser jag har bott på: Hemma i skogen, Nättraby (mindre skog), Växjö

Tre saker jag gillar att se på TV: Scrubs, 2 ½ men, How I met your mother

Tre favoriträtter: Går inte att välja specifika rätter för ett matvrak som mej så jag säger kyckling, kött och sallad:)

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: På en arbetsplats, i solen, någon annan stans bara

Tre personer jag utmanar: Sabbe, Tessan, Helena

Jobbchansen

Nu ska jag snart gå till bussen. Ska in till AF, men inte på sånt där meningslöst gruppmöte utan idag är det Adecco som är på Jobbchansen och då vill jag passa på att se vad de har på gång. De sökte ekonomer och sånt men det stod faktiskt ekonomer m.m och jag kan gott vara med mera. Hoppas att det finns något annat skojsigt att söka men det tvivlar jag iofs på:(

Ikväll blir det nog bara fredagsslapp framför tv:n, kanske lite städning också. På lördag kommer Stoffes syrra och hennes son så då ska vi tydligen käka på Akropolis. Mums! Blev ju såå besviken när de hade fullbokat förra helgen... Men nu blir det alltså Akropolis denna helgen istället. På söndag blir det söndagsmiddag med stek hos Jonathan och Frida, mums!!!!

Nej, nu måste jag gå till bussen!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Toookig!

Har försökt få tag på nån på akassan men det är ju helt hopplöst. Snackade med en kille innan idag men då har de ju kommit på att om handläggarna sitter i svaret efter kl 13 så blir köerna inte så långa. Detta resulterar i att det är nollor som inte kan svara på frågor som sitter där på förmiddagen. Köerna kanske blir kortare på nåt vis men nu får jag ju ringa ett samtal till. Och inte nog med det, nu när jag ringer så säger telefonrösten:


"det är många som ringer just nu och vi kan tyvärr inte ta ditt samtal. var god ring senare"


Vad fan är det för jävla stil?? Ursäkta språket men jag blir så jävla trött på såna fasoner. Så vet man inte när man kan ringa o man får betala startavgift för varenda eviga försök man gör också!!!!!!!!

Nu ska jag lägga mej i soffan och försöka lugna ner mej lite. Blir lite synd om den som tar mitt samtal sen...


Coffeeeee

Kaffet är snart klart, lyckan är gjord!!!

Igår fick jag ett ryck vid 19.30-tiden, och bestämde mej för att baka frallor. De var klara vid lite över 21 och guud vad goda de var! Stoffe kommer hem på lunchen idag så då ska vi äta mumsiga frallor med gott pålägg på. Min favorit är nog ost med gurka eller paprika. Iofs så är Extrarökt Lönnebergaskinka dundergod!! Vad har du helst på mackan??

Idag har jag nog inga planer alls för min tillvaro.. Har slängt i lite tvätt i maskinen så den måste ju hängas upp men annars ser det tomt ut i schemat.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Hello again

Jobbigt läge, blev såå sugen på att baka frallor men så har vi ingen olja! Handlade ju aldrig igår, typiskt också! Får se om jag orkar baka dem ikväll istället, annars har jag ju iaf ett projekt för morgondagen:)

Fikan med Tessan var jättetrevlig, som vanligt. Pratade om en massa, men mest jobb eftersom vi sitter i samma båt.

Nu ska jag dra på mej mysbyxorna och slänga mej i soffan en stund innan det ska diskas lite.

Hello!

God morgon allihopa!

Ska snart iväg till sjukan en sväng och efter det blir det fika med Tessan. Ska bli trevligt att träffa Tessan igen, snart en vecka sen nu ju.. Synd att jag inte kan följa med på promenaden med jobbarkompisarna idag men det hade nog iofs inte kommit så många för vädret är piss idag.

Ska även se om jag får lämna in Stoffes mobil för lagning eller om han måste göra det själv. Vore ju så smidigt om jag fick göra det så att han slipper åka in till stan för det.

Ha en underbar dag!

Suck...

I natt har jag sovit ganska gott faktiskt. Har dock inte kunnat njuta av morgonen eftersom jag visste att för att få mitt morgonkaffe så måste jag gå ner till affären! Inte alls trevligt... Först tänkte jag att jag bara kan strunta i kaffet, men vem försöker jag lura egentligen?? Helt sjukt, det märks att jag inte fått i mej kaffe för då är hjärnan utflippad!

Idag ska jag då alltså:
- handla mjölk till kaffet
- söka jobb
- jogga eller promenera
- storhandla med Stoffe på Maxi
- pilla naveln och fundera över livets mening



Helgen är över

Då var det söndag igen och helgen är alldeles snart över. Det har varit en mycket mysig helg vill jag lova. I fredags var ju mamma, Magnus och Linus här och fikade på dagen och på kvällen kom Sonny. Vi drack kaffe, och åt godis och kollade på Let´s dance. På lördagen åkte vi in till stan och mötte upp familjen. Strosade runt några timmar på stan, fikade lite och strosade lite till. Eftersom planen var att äta middag på Akropolis, som dock var fullbokat hela kvällen så for vi runt som dårar för att hitta ett ställe att käka på. Det slutade, efter mycket svett och nästan lite tårar, med att vi bokade bord på Pauze. Maten var mycket god och det var riktigt trevlig stämning! Det var helt enkelt en superduper-mysig kväll! Efter middagen gick vi upp o satte oss på hotellrummet för Linus var jättetrött. Han somnade direkt och efter en stund somnade även Magnus. Mamma, Stoffe och jag satt och snackade om allt mellan himmel och jord tills klockan var halv tolv. Då gick vi ner och beställde en taxi och efter en stund kom den och vi fick komma hem och sova.. Äntligen! Stupade i säng efter en liten stunds tv-tittande.. Och så imorse ställde vi klockan och åkte ner till hotellet och käkade frukost med familjen. Såååå gott, men jisses vad mätt jag blev!

Glömde ju kameran igår så några bilder finns tyvärr inte att visa:(

Nu ska bara Beck börja också så att man kan slänga sej i soffan igen.. Fundera lite på vad man ska hitta på hela veckan för det finns verkligen inga planer alls:( Inte mer än det där satans cellprovet, men det är ju inte så mycket att hurra för om man säger så....

Have a lovely evening!

RSS 2.0