Uppdatering

Jahopp, då var det dags igen. Har tänkt skriva några rader flera dagar i rad nu men på något sätt så blir det lixom inte av... Vad har hänt då? Några planer på kommande händelser?

Renoveringen pågår, sakta men (o)säkert. Nu är vi färdiga med spackling och slipning. Det är iaf vad vi tror. Ikväll ska jag maskeringstejpa det som vi inte vill få färg på, och imorgon ska sambon måla första omgången med grundfärg. Vi trodde ju att vi skulle ha hunnit göra detta senast förra helgen men vi valde att vara köra ytterligare en genomgång av slipningen och det.. Man kommer ju bli ordentligt besviken om det fortfarande inte är ok. Men som Tessan så klokt sa: Då är det bara att bita ihop och börja om!

I söndags var vi nere hos pappa och gänget och hälsade på. Hann även träffa farmor och det är ju alltid lika mysigt! Efter det besöket åkte vi vidare till mamma och det gänget för där skulle Linus firas. Det blev ju fika med tårta och kaffe, och det är ju aldrig fel. Nackdelen med fikat var ju att man inte var direkt megapigg när man kom hem på kvällen. Vi vilade en stund och sen sattes det igång. När kl var 21.15 var vi nöjda för dagen men insåg att vi inte hade ätit sen 13-tiden. Då kom jag på den briljanta idén att göra scones, och gud så gott det var! Blev ju ganska sent dock, men vad fasen, det får det bli ibland...

Imorgon händer en grej, än så länge är det dock en hemlis. Sen blir vi hundägare om ett par månader med, DET ska bli rackans najs. Mer info kommer..


Kommentarer
Postat av: Flis

Åh kom ihåg att uppdatera ofta när hunden kommer! :D

2010-03-31 @ 07:52:01
URL: http://mikkosblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0